Olen naulaihminen / I’m a nail person

18.01.2015

naulaboksi seinalokerikkoAjatuskin seinään reiän tekemisestä poralla ihan itse puistattaa, se kova ääni, ja sotku. Olemme viimeiset 13 vuotta asuneet vanhoissa kivitaloissa, joiden paksuihin kiviseiniin yhdenkin reiän poraaminen oli valtava operaatio – tai siltä se ainakin tuntui. Mitä painavampaa kamaa yritti seinälle ripustaa, sitä stydimmät proput ja ruuvit piti ensin ostaa ja asentaa. Tuli inspiraatio, jonka toteutus aina tyssähti siihen että joko poraaja (mies) ei ollut kotona tai poraaja muuten ei ollut sillä tuulella. Ahdistavaa!

Vaan nytpä nautimme puutalon seinistä, joihin voi ihan huoletta myös nauloja iskeä meikäläisen tarpeisiin. Saan justiinsa tällaiset kivat, kevyet esineet itse seinään hälyyttämättä poramiestä apuun. Kyllä täällä poraakin käytetään, jos täytyy jotain raskaampaa ripustaa (ja asianmukaisia gyprocille tarkoitettuja ankkureita, näitä miesten juttua mitä lie). Mies toi minulle tällaisen naularasian lahjaksi, jotta voin itsekseni naulailla pikku lokerikkoja sun muita seinään, ja minähän naputtelen menemään sydämen kyllyydestä. Saan paljon enemmän aikaiseksi kun voin tehdä ihan omalla tyylillä.

Me and a drill just don’t fit together. I’m more of a silent nail & hammer person. Enjoying of the small things in home decorators life.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Hannele/Täyttä Elämää 18.01.2015 at 2:40 pm

  Ehdottomasti naulaihminen minäkin :D

  • Reply Maire / Kettukarkki 19.01.2015 at 11:33 am

   Hyvä hyvä, veikkaanpa että meitä löytyy lisääkin. Ounastelen muuten myös, että käsivatkain-ihminen on myös sukua naulaihmisille.

 • Reply aatos-anna 18.01.2015 at 8:06 pm

  Ehdottomasti ruuvi-ihminen. Vuosia olen haalinut itselleni täydellistä ruuvikokoelmaa, joka sisältää toinen toistaan kauniimpia vanhoja messinkisiä linssikantaisia uraruuveja. Taas oli kokoelmalle käyttöä kun asensimme kauniin messinkirunkoisen seinävalaisimen, jonka messinkiruuvikiinnitys viimeisteli. Se on joskus pienestä kiinni ;-) Rumia thorxeja ei laiteta meillä mielellään mihinkään näkyvään paikkaan.

  • Reply Maire / Kettukarkki 19.01.2015 at 11:34 am

   Moi ruuvi-ihminen :)
   Enpä ole ajatellut että ruuvejakin voisi löytyä kivampia kuin just nuo ankeat thorxit! Joskus olen niiden päitä maalaillut oikean värisiksi :D

 • Reply Tuikkis 21.01.2015 at 12:41 pm

  Täällä kiinnitysasioista vastaa porakoneita rakastava henkilö. Menen kauemmas heti sen jälkeen, kun olen sanonut mihinkä se jokin kiinnitetään. Inhoan kaikenlaisia työkalujen ääniä, mutta se on kyllä totta, että vasaraa ei voi inhota niin paljon, kuin sitä karmivaa laitetta.

 • Leave a Reply