Salaperäinen lahja lukijalta / A mystery gift

24.01.2015

aladdin_sisalto retroaladdinaladdin_suklaarasia

Olin jo ihan liikuttunut saadessani jonkin yllätyspaketin, ennen kuin olin edes sen sisällöstä tietoinen. Olin tullut lähettäjälle mieleen, kun oli käynyt Ruotsissa ja törmännyt tällaiseen. Äimistys oli iso, kun avasin paketin, ja sieltä paljastui Aladdinin retrorasia, jollaisen perään haikailin postauksessa Seljankukka?. Meni monta päivää ennen kuin edes raaskin poistaa muovikääreet, ihailin boksia ihan sellaisenaan.

Varoitus! Seuraava kappale sisältää kuivakkaa sukupuuttoon kuolleiden suklaakohvehtien visuaalista ja haptista analysointia maistelun lisäksi.

Ensiksikin, rasiassa mikään ei ole sitä, miltä ensisilmäyksellä näyttäisi. Kuvassa näkyvä simpukanmuotoinen (nykyään rommirusina), olikin vaaleasisuksinen 70-luvun Tosca. Aika mitäänsanomaton, sokerinen. 60-luvun Trofénougat, tuo pyöreä tuossa etualalla, sen sijaan oli suussa sulavan pähkinäinen ja toffeemainen. Odotettu tummasuklainen Appelsiini 30-luvulta voisi kyllä mennen tullen korvata ylimakean seljankukan, se oli myös oikein kaunis ulkonäöltään ja sopivasti pitkulainen nautittavaksi kahdessa osassa. Äänestän sen parhaaksi.

Iso KIITOS sinulle Anne! Ilahdutit todellakin :)

A mystery gift from my reader was a retro Aladdin 75 years chocolate box! Thanking the sender while tasting and enjoying the extinct pieces.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply nalle 24.01.2015 at 3:30 pm

    Oi kun makiaa❤ Oisin kyllä voinut lähteä tilaamaankin!

  • Leave a Reply