Hopeaa, sirkusteemaa ja väriläiskiä / Sale shopping for the girls

01.02.2015

 

hopeiset_lastenkengat littlest_pieces_dress littlest_pieces_mekkovimma_legginsit_muovailuvaha minirodini_sirkuspaita minirodini-leggarit

Käytän ihan häikäilemättä hyväkseni lastenvaatteiden nettikauppojen alet ja tilaan kerralla molemmille tytöille isot kasat vaatteita ja kenkiä. Osa heti päälle, osa kaappiin odottamaan. Esimerkiksi ensi talveksi tuli ostettua tytöille jo kaikki talvivaatteet, joten säästöä tuli reippaasti.

Tässä muutamia paloja tuolle pikkupupulle hankituista vaatteista. Hopeiset saappaat olleet mielessä jo pitkään, ja nyt löytyi nämä tarralliset Arauto Rapin nahkakengät sopuhintaan. Pupsu rakastaa näitä kenkiä, ja hiippailee niillä alituiseen myös sisällä. Myös Lahtisen harmaat huopakengät olivat yksi parhaista löydöistä (myös nämä kengät olivat ostopäivän iltana unikavereina sängyssä…). Osuin Stockalle sattumalta alen vikana päivänä ja nämä olivat -60 % alella vain 24 euroa.

Ihastuin kovasti itselleni ihan uuteen merkkiin, Littlest Pieces, joka muistuttaa kovasti ihanaa Stella McCartneyn lastenvaatteiden tyyliä. Tuo vuoristoaiheinen mekko on vaan järjettömän kiva, sen matskukin on tosi laadukkaan tuntuista ja näyttää päällä ihanalta. Pupsukka itse rakastui Vimman Muovailuvaha-leggeinseihin (nuo värikkäät), ja hokee niitä pukiessan, että ”ei saa syödä”. Logiikka tämäkin. Kuvien sirkus-aiheiset trikoovaatteet onkin sitten Mini Rodinia. Hauskin vaate, sellainen voimamiesmekko, on parhaillaan tytöllä päiväunilla päällä, ehkä saanut sitä nyt näihin kuviin.

Isoimmat ostokset tein tällä kertaa Stylepitistä, Lillacompanyltä, Zalandosta, Polarn o Pyretistä, PompDeLuxilta ja OiiDesignilta, jossa taitaa vieläkin olla kivaa alekamaa jäljellä.

Here are some of the pieces I shopped online for the kids. I can honestly say I put some effort in buying clothes on sale, since you save a lot when buying for example shoes and winter clothes in advance for the next season. The little bunny herself loves the colorful Muovailuvaha-leggins the most, and also the silver boots are her favourite.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Sarp 02.02.2015 at 7:15 pm

  Ihanat kengät!

 • Reply Piia 02.02.2015 at 8:59 pm

  Tulee harrastettua ihan samaa. Yritän olla maltillinen lastenvaate shoppaaja, vaikkakin aina se ei onnistu. Mutta yleensä minulle kelpaa hyvin ne mitä ei heti ole mennyt. Pikkuotus putiikista voisi nyt hyvällä alella lähteä Mini Rodinin violetti pico, katsellaan.

  • Reply Maire / Kettukarkki 03.02.2015 at 10:33 am

   Mini Rodinin haalari tännekin tuli (pingviinikuvioinen), hyvällä alella. Huomaan, että on helpompi ostaa paljon kerralla, koska ei ole aikaa lähteä erikseen jokaista vaatekappaletta etsimään. Niin mahotonta kyytiä kasvaa ulos vaatteistaan tuo pikkuisempi, mutta isommalla onneksi menee jo samat koot vuoden-parikin.

  Leave a Reply