Keittiöfiilistelyä Annassa / In the Anna magazine

03.02.2015

keittio_lehdessa kettukarkki_annalehdessa

Onpa hauskaa olla välillä kuvauksissa vaan se, joka asetetaan paikoilleen tirskumaan ja jotkut muut suunnittelevat kuvakulman ja sen mitä näkyy taustalla, mistä kuva rajataan ja millainen juttu kirjoitetaan. Minut pyydettiin mukaan Anna-lehden juttuun, jossa esiteltiin kolmen sisustusalan naisen keittiöt. Juttu on tuoreimmassa Annassa siis, ja lehtihyllyssä torstaihin asti, kai.

Tuossa lehdessä meidän keittiötä näkyy useallakin sivulla, ja on hauska miten meidän 2-vee aina jostain olan takaa bongaa tutun kuvan ja toteaa ”minun koti”. Tosin olen huomannut, että kaikista ihanista muidenkin kodeista se sanoo että ”minun koti”, ja taas asiakseen tulee ilmoittamaan ”tuo ei ole minun koti”, jos satun selailemaan asuntoilmoituksia jotka eivät hänen esteettistä silmäänsä niin viehätä. Ne on nää omenat ja puut…

It’s fun sometimes to be the one just standing and trying to keep a decent face in the photo instead of making the whole styling, writing and photo shoot organizing needs to be done. The recent Anna magazine presents 3 kitchens of women who work with interior design and I was one of them.

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Vilja @ muotoseikka 03.02.2015 at 4:53 pm

  Hienot kuvat ja mukava juttu. Sovit keittiöösi täydellisesti :)

 • Reply Jenni 03.02.2015 at 6:25 pm

  Teidän keittiö on niin kodikkaan näköinen. Ei sellainen suomalainen-valkoinen-sisustuslehti-keittiö ollenkaan. Olisi kiva sisustuslehdissäkin nähdä vaihtoehtoja… Noi räsymatot mustilla hapsuilla on ihan piste i:n päälle :)

  Olen muutosta asti haaveillut maalaavani keittiön kaapin ovet mustiksi. Ehkäpä nyt aloitan maalaamalla alakaapit ja funtisin sitten, mitä yläkaappien kanssa tekisi. Toiselle seinälle haluan joka tapauksessa korkean liukuovikaapin.

  • Reply Maire / Kettukarkki 04.02.2015 at 6:21 pm

   Ihanasti sanottu Jenni – kiitos! Ehkä se kokovalkoinen meitäkin jo vähän kyllästyttää, ja moni aikaisempi keittiö on ollut rungoltaan valkoinen. Nyt kaivattiin jotain erilaista.

   Kuulostaa siltä että siellä alkaa maalaushommat, tsemppiä projektiin! :)

 • Reply Piia 04.02.2015 at 3:47 pm

  Kiitos Maire, että päästit meidät kuvaajan kanssa teille <3, oli niin mukava kuvaus teidän ihanassa ja namuisassa keittiössä :)

 • Reply Tuikkis 05.02.2015 at 9:36 am

  Just noin, kuten Vilja sanoi, näyttää just siltä, että olet omassa keittiössäsi ja viihdyt siellä. Siihen mekin kovasti pyrittiin, että omalta näyttää ja hyvin palvelee, vaikka suurimmaksi osaksi Ikea-keittiö onkin.

 • Reply Rillirousku 16.02.2015 at 11:19 am

  Tuo kuva susta on aivan ihana!

 • Leave a Reply