Mayn metallikorit keittiön hyllyllä / Basket organizing

15.02.2015

 

black_pink_kitchen_kettukarkkiblogiMayn_metallikorit_mustat mayn_metallikorit_kettukarkki_hylly mayn_metallikorit_S_Vaaka Mayn_S_kettukarkkiMayn_metallikorit_kettukarkki

Avohyllyillä astiat pysyvät järjestyksessä itsestäänkin, mutta muille tykötarpeille ja ruokapakkauksille Mayn kätevät metallikorit tuovat vähän jämptimpää säilytyspaikkaa. Täällä on seottu Mayn metallikoreista keittiössä, siivouskomerossa ja toimistossakin. Rakkaat keittiöpyyhkeet (joita on kerätty ja käytössä kymmenittäin) sain nyt kivasti paremmin hollille, ja myös paperiservetit istuvat mainiosti tuohon pienempään korikokoon (S). Isompi korikoko (M) käy mainiosti esim. lehtikoriksi tai lelusäilytykseen, pienempään saa kivasti järjestykseen keittiön tai kylppärin putelit ja purnukat.

Mayn metallikoreja valmistaa kotimainen Zinoti, joka on muuten myös noiden Musta5101-keittiötuotteiden takana.

Tottahan toki minunkin piti näitä tuotteita myyntiin saada, ja parhaillaan kaupan puolella on näistä juuri saapuneista metallikoreista käynnissä kiva kamppis, kannattaa tsekata!

The Finnish Mayn metal baskets came into our kitchen, cleaning closet and also to the office. The open shelve keeps the plates in nice piles, but the other gadgets and food packages need a little help. And the baskets come in handy in that.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply annika 04.03.2015 at 8:59 am

    Heippa! Minkä merkkiset lautaset on keittiöpyyhekorin vasemmalla puolella? Olen etsinyt vähän laakeampia syviä lautasia jotka mahtuisi hyvin myös tiskikoneeseen. Onkoha nämä sellaisia? :)

    • Reply Maire / Kettukarkki 04.03.2015 at 12:15 pm

      Moikka Annika! Lautaset on Arabian Ego-sarjaa. Valitettavasti poistuneet jo tuotannosta. Malli on ollut tosi kiva sekä keitoille että salaateille, mutta aika raskaita (paksuja) käsitellä. On muuten totta, että hyvää syvää lautasta on tosi vaikea löytää!

    Leave a Reply