Projekti: sisustusideoita koululaisen huoneeseen / Interior ideas for a school girl

19.02.2015

Uusi_mh2_tyhjana

Tässä on lähtötilanne. Itse asiassa tätä huonetta ei ole kuvattu blogiin vielä tätä kuvaa enempää laisinkaan, sillä sisustus on ollut sen verran vaiheessa tähän asti. Huoneen asukas on siis pian 11 vuotta täyttävä tyttö, joka on esittänyt sisustustoiveita varsin varmalla otteella ja tietää todellakin mitä haluaa. Kuten arvata saattaa, maksava/remontoiva osapuoli ei ole kaikista toiveista ihan yhtä mieltä, mutta emmeköhän saa mukavan lopputuloksen silti aikaiseksi.

Kaikki tämän ikäisen ihmislapsen kanssa elävät varmasti tietävät, että makuasioista keskustelu ei välttämättä suju aina suotuisissa merkeissä… siksipä lanseerasimme ilmoille yllätyssisustuksen. Asukas poistuu hiihtolomalla sukulaisiin, ja palatessaan täällä odottaa valmis sisustus yllätysratkaisuin. Yllätyssisustuksesta on puhuttu paljon ja sitä on odotettu todellakin innolla. Kiva päästä tuumasta toimeen!

Asukkaan toiveet:Teinille sopivaa, ei liian lapsellista eikä mitään tapettia. Saa olla mustaa, valkoista ja harmaata. Kaikki muut värit ehdottomasti kiellettyjä. Seinässä voisi olla pilkkuja, pisaroita, tähtiä tai jotain tekstiä. Sänkytekstiileissä voisi olla mustavalkoraitaa. Mayn metallikoreja. Matto olisi kiva.”

Tässä omaa ideointia, joista lähdetään rakentamaan lopullista settiä (ja sukulaiset jos siellä tämän näette, olkaa hys hys!).

 

lastenhuoneen_sisustusideat

1. Polka dots sisustustarrat / Ferm living  2. Seinäkiskokokonaisuus IKEA PS 2014 / Ikea  3. Seinäjuliste Baby months, (lapsen syntymäkuukausi) April / Kaunis Decoration  4. Pöytäpeili IKEA PS 2014 / Ikea  5. Mustavalkoinen puuvillamatto Uni / Ellos  6. Vaneria jossain muodossa / kuva: wisaplywood  7. Tjäna pahvinen iso kannellinen laatikko piirustuksille / Ikea.

This is where we start – the surprise interior project for our 11-year-old daughter has started!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Riikka 19.02.2015 at 2:56 pm

  Vai muut värit kiellettyjä :D Meillä taas 12-vuotiaan mielestä äiti sisustaa ihan liian värittömästi ja omaan huoneeseen pitää saada kirkkaita värejä…

  • Reply Maire / Kettukarkki 19.02.2015 at 3:09 pm

   No niinpä! :D
   Tuo vaneri on pakko ujuttaa mukaan vähän pehmentämään kokonaisuutta. Ois niin kiva laittaakin kaikkea värikästä vähän mausteeksi, mutta vissiin tämän (yleensä kovin värikkään) henkilön mielentila on tällä hetkellä nyt tämänvärinen.

 • Reply HuopaPalloMatto 19.02.2015 at 3:13 pm

  Yllätyssisustus on mahtava idea! Ja noilla ohjeilla pitäisi kuitenkin tulla mieleistä, sen verran tarkat olivat. ;)

 • Leave a Reply