Projekti: Koululaisen huoneen seinät / Wall renovation

21.02.2015

kontaktimuovi_sisustustarrat

Ruusutapetit on huoneesta poistettu (projektin alkutilanteen voi kurkata edellisestä postauksesta), reiät ja epätasaisuudet kitattu ja seinät kauttaaltaan maalattu valkoisiksi. Kun kävin rautakaupasta noukkimassa valkoista maalia, tarttui käteen musta mattapintainen kontaktimuovi, jolla aion tehdä yhteen seinään pallokuviot. Kotona piti vielä testata miten Fiskarsin kuvioleikkuri puree muovimateriaaliin, mutta ihan hyvinhän se toimi. Pientä rosoa leikatun tarran reunassa, mutta se näyttää kuvassa pahemmalta mitä oikeasti onkaan. Huokea sisustusidea, kahden metrin tarrarulla maksoi 8.90 e.

Ihan pakko oli testata heti muutamalla tarralla miltä näyttää. Tässä pieni kurkkaus huoneeseen!

polkadots_sisustustarrat

Ensimmäistä kertaa ikinä käytämme kotona puhtaanvalkoista sävyttämätöntä maalia. Oli ihan pakko testata ja varsin hyvältä näyttää. Parhaillaan on vuorossa listoittaminen, ja siinä riittääkin urakkaa.maalaaminenlistatThe kid’s soom surprise renovation is progressing. The walls are almost ready.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Kati 22.02.2015 at 3:41 pm

  Meillä varsin samanlainen lähtö- ja tavoitetilanne koululaisen huoneessa. Seinässä on nyt boordi joka ei ihan helpolla vaikuta lähtevän, voitko siis vinkata jotain tehokasta ainetta millä tapetinkin poistitte?

  • Reply Maire / Kettukarkki 23.02.2015 at 9:05 am

   Moi Kati! Tämä seinässä ollut tapetti oli paperitapettia, joka irtosi oikein hyvin tapetinpoistoaineella (merkki taisi olla Kiilto.) Ainetta myydään pienessä pullossa ja sitä sekoitetaan veteen. Litku sivellään tapetin päälle, annetaan vaikuttaa, ja johan alkaa irtoamaan.

   Kannattaa testailla, ja viedä vaikka palan tapettia rautakauppaan niin osaavat neuvoa oikean poistotavan.

   • Reply Kati 25.02.2015 at 11:04 pm

    Kiitos neuvoista!

 • Reply Sarp 23.02.2015 at 4:38 pm

  Juuri olen miettinyt että tapetin sijaan tyttöjen huoneen seinään voisi liimata vain kuviot.
  Kiitos inspiksestä.

 • Reply ae 03.03.2015 at 2:31 pm

  Näyttääpä kivalta! Hei tuleeko sulle tuosta ympyräleikkurista myös paperia leikatessa vähän tuollaista epätasaista reunaa joihinkin kohtiin? Mulla oli aikoinaan tuo sama leikkuri, mutta se jätti aina myös paperiin yhteen kohtaan sellaisen ei niin hyvin leikkautuneen reunan, jota täytyi aina siistiä saksilla, joten mulla meni hermo ja hankkiuduin eroon siitä vempeleestä. Nyt oon alkanut uudelleen kaivata käyttöön ympyräleikkuria ja oon miettinyt, että oliko mulla vain joku maanantaikappale vai onko nuo yleensäkin vähän huonosti teroitettuja? Kontaktimuovin kanssa toki ymmärtää, ettei voikaan ihan täydellisesti leikata.

 • Leave a Reply