Armeijalamppu / Army lamp

24.02.2015

armeijalamppu

Olin kuvaamassa ihan muuta juttua. Asensin jalustan paikoilleen ja laitoin kameran päälle, ja tämä kuvakulma tupsahti ruutuun ihan vahingossa. Siitä sainkin idean, että täytyypä blogissakin raportoida tästä mainiosta sukulaisen autotallikirppikseltä tehdystä löydöstä. Kirppis oli oikein hauska: ota mitä haluat, ei maksa mitään. Meiltä puuttui keittiön pöydän päältä valaisin, ja etsinnässä on ollut monta kuukautta joku pieni, mieluite metallinen, tarpeeksi huomaamaton mutta tehokas yksilö – tai kaksi samanlaista. Mielessä oli mm. Artekin A330S, jota olemme kyttäilleet Artek Aitasta. Tämä pieni, vihreä kumijohtoinen metallivalaisin on Ruotsin armeijalta peräisin (saimme niitä kaksi kappaletta). Niin on nätti.

P.S. Lastenhuoneen remppa on viimeistä isoa puuttuvaa palaa vaille valmis, kuvaan sen vielä tällä viikolla blogiin. :)

This lovely lamp from Swedish army was found from relative’s garage flea market. It was great: take whatever you want, price is 0 euros. :)

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply Sussu 26.02.2015 at 4:20 pm

    Onpas se hieno! Melkein olisit voinut jättää kuvaamatta, jää kummittelemaan mieleen ja pakko jostain etsiä itelle. :D

  • Reply Tiina S 27.02.2015 at 3:23 pm

    Hee! Näyttääpä hyvältä, hauskaa että löydölle tuli käyttöä :)

  • Leave a Reply