Synttäriylläri / Birthday surprise

02.03.2015

turku

Aina ei mene ihan putkeen. Sen kerran kun minut istutetaan autoon ja ajamme nokka kohti tuntematonta, istuu takapenkillä ladattu ase. Täytin viikonloppuna vuosia, ja etukäteen varoiteltiin tekemästä kummempia suunnitelmia lauantaille (siis niin siistiä, ylläriä luvassa!). Minun käskettiin pakata lyhyellä varoitusajalla viikonlopun kamat mukaan, ja oli luvassa ihana ylläriviikonloppu Turussa hotellissa. Perheen pienimmäinen oli kuitenkin juuri toipumassa vatsataudista, joka ei sitten ollutkaan parantunut, kuten myöhemmin valitettavasti totesimme (sen kummemmin tässä nyt yksityiskohtiin paneutumatta). Harmitti ihan mielettömästi että reissu meni ihan pieleen, sen kerran kun oli itselle luvassa jotain ylläriä ja ihanaa. Me ei tietenkään voitu mennä minnekään syömäänkään, vaan noudettiin hotellille take awayt, ja kaikki aika meni tietenkin pienimmästä huolehtiessa ja hoitaessa. Reissun muhkea kuvasaldo näkyy tuossa ylhäällä, ja ihan kännykällä hotellin ikkunasta.

Jottei ihan jäisi reissusta pahaa makua suuhun, pakko listata kolme parasta asiaa: pikainen, lähes juosten yksin tehty ostosreissu Sokos Wiklundille josta ostin Dr. Hauschkan kivipuuterin ja Weledan kookos-vartalovoiteen. Ajelureissu Ruissaloon (meidän täytyy tutustua vielä paremmin, viimeksi taisimme tehdä tuttavuutta Ruisrockissa -96). Humalistonkadun Gaggui kaffelan sisustus ja kakkujen nimet (maistoin ituhippugaggua).

Ajatus oli ihana, ja ehkäpä tästä oppineena ensi kerralla lapset (riskitekijät) jätetään kotiin ja lähdetään ihan kahdestaan. Turku-ikävä jäi. Harmittaa yllärin järkkääjän puolesta.

It was a good idea – but didn’t work. My birthday surprise was to spend a weekend in Turku visiting restaurants and just spend some quality time together. But it didn’t happen. The smaller kid was ill in Turku and all the plans had to be changed. Lot’s of time in the hotel and goodbye restaurants.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Saija 02.03.2015 at 8:15 pm

    Oi ei! Harmi että noin ihana ylläri meni vähän syteen. Harmituksen lieventämiseksi nostetaan sulle synttäriskumpat jälkikäteen joku ilta, eiks vaan! <3

  • Leave a Reply