Heikkona hopeaan / Silver shoe love

15.03.2015

Hopeisia kenkiä on hiljalleen hiipinyt eteiseemme jo useampi pari. Hopeasta on tullut jotenkin helpommin lähestyttävä väri, ja varsinkin lastenkenkien metallisävyjä (nahassa) olen ihastellut jo parisen vuotta. Kun tämän kevään Lumin kenkämallisto esiteltiin ja näin hopeiset Elina-ballerinat ensi kertaa, ihastuin niin että melkein tuli paniikki etukäteen jos en kenkiä saakaan. Ennen kuin mallisto tuli kauppaan, varasin jo yhden parin itselleni. Kun kenkäkuorma saapui, kävin ne viime viikolla juoksujalkaa hakemassa. Yleensä kenkäni ovat kokoa 38, mutta nyt päädyin kuitenkin kokoon 37. Se oli ohuen sukan kanssa juuri sopiva ja istui jalkaan hyvin.

Vaikka tykkään korkkareista, niitä ei meinaa millään jaksaa ihan kaikkiin tilaisuuksiin laittaa. Nämä hopeiset läpsykät ovat juuri tarpeeksi juhlavat, mutta sopivat käytettäväksi ihan casual kuteidenkin kanssa. Mutta siis, kauneimmat kengät pitkään aikaan ja hypistelen näitä ihan huviksenikin. Samaa hopeaa nahkaa on myös yksi ihana käsilaukkukin, tämä Laura. Lumin kenkämallistosta vielä, että niin ihania on että ihan heikottaa. Tuntuu, että nykyään tosi harva juttu enää saa vastaavaa reaktiota aikaiseksi, mutta nämä saa. Mitä muut tykkää?
lumi_elina_ballerina lumi_silver_shoes

Tytötkin rakastavat kenkiään. Pienemmällä on Arauto Rapin nahkaiset ja lampaankarvaiset tarrasaappaat (myy mm. Stylepit, Bella Bambina ja MilkyWalk) ja sekä hohtavapintaiset Tomsit odottamassa ensi kesää. Isommalla kirppikseltä itse löytämänsä hopeiset tennarit, jotka ovat olleet todella kovassa käytössä.silver shoeskids_silver_shoes

Silver shoes have found their way into our home. Also the girls have their own pairs. Somehow the color silver has become somehow ”easier to approach”, hasn’t it? Anyway, when the Lumi Elina ballerinas came in store, I just needed to get a pair. I almost paniced from an idea of missing them, and here they are now.

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Vanha Jäärä 16.03.2015 at 7:25 am

  Täytyy sanoa että en ole ihan varma mitä mieltä olen tuosta kippurakärjestä…muuten olen varma että hienot kengät ja itsekin tykkään hopean värisistä kengistä. Ostin pari vuotta sitten hopeisilla paljeteilla koristellut tennarit ja silloin about 15 v tytär katsoi niitä kärsivän näköisenä ja sanoi vain yhden sanan:”Miksi?” ;-)

  • Reply Maire / Kettukarkki 17.03.2015 at 8:49 am

   Muistan että itsekin muutama vuosi sitten pidin hopeisia tossuja vähän liian blingeinä. :)

 • Reply Ansku 16.03.2015 at 2:48 pm

  Ohhoh, näissä kyllä silimä leppää.. :) Aurinkoista päivää!

  http://www.peaceandstyle.fi

 • Reply Päivyt N. 16.03.2015 at 8:50 pm

  Hei! Mistäköhän nuo suloiset hopea Tomsit on?

  • Reply Maire / Kettukarkki 17.03.2015 at 8:51 am

   Nämä löysin kirppikseltä lähes käyttämättöminä, enkä Suomessa ole lasten Tomseihin törmännyt muuten missään. Aikuisten hopeisia tossuja taisi olla joskus Turussa (muutama vuosi sitten), mutta en kyllä yhtään muista edes sitä kauppaa kun tunnen Turkua niin vähän. Ehkä näitä saisi tilattua nettikaupoista?

   • Reply Jonna 19.03.2015 at 3:56 pm

    Stockmann on ainakin myynyt aikuisten Tomsseja. Pikkujalat taisi myydä lasten!

 • Reply piu 22.03.2015 at 3:17 pm

  Mikset julkaissut mun kommenttia? Noloa jos ei siedä myös sitä osaa ihmisistä joilla on eri mielipide :DD

  • Reply Maire / Kettukarkki 23.03.2015 at 8:52 am

   Nimimerkin takaa (ja keksityllä sähköpostiosoitteella) on varmasti yleensäkin helppo yskäistä blogien kommenttilootaan sitä sun tätä. Pahoittelut julkaisematta jättämisestä – jätin kommentin hyväksymättä voimakkaan negatiivisten ilmaisujen vuoksi. Saman asian olisi voinut ilmaista huomattavasti mukavammallakin sävyllä. Kommentti oli muistaakseni toinen 4 vuoden aikana jonka poistan, eli ei tässä nyt ihan hirveän tiukkaa seulaa ole.

   • Reply piu 04.04.2015 at 1:04 am

    Mun s-posti ei ole keksitty, tää on vuodelta 2004 enkä oo kirjautunu sinne varmaan vuoden 2008 jälkeen joten on sit kai poistettu tili, mut tosiaan on ollu mulla käytössä joskus ammoisina aikoina. :D se nyt vaan sattuu olee helppo muistaa. :)

  Leave a Reply