Sisustusideoita NCC-asunnon isoille terasseille / Outdoor furnishing

24.03.2015

Turussa sijaitsevan NCC Westparkin Kastanjan uudiskohteesta, jonka esittelin blogissa (Unelma-asumista Turussa) aiemmin, minuun tekivät ison vaikutuksen piha ja valtava kattoterassi. Tästä asunnosta olemme keskustelleet postauksen jälkeen kaveriporukassamme, ja todenneet että vastaavantasoinen yhtä mielenkiintoinen ja hyvin varusteltu (mm. takka) rivariasunto Helsingissä maksaisi paljon, paljon enemmän. Tämä asunto olisi todellakin sellainen, johon voisin mielelläni muuttaa. Eli hyvä mahdollisuus turkulaisille — ja tähän perään muminaa tästä asumisen hinnasta täällä Helsingissä.

Yhteistyöpostausten toisessa osassa pääsen sisustuksen kimppuun, ja valitsin sisustettaviksi tiloiksi tattadadaa, pihan ja kattoterassin! Kesä tulee kohisten ja ajatukset on jo täysin istutussuunnitelmissa, puutarhakalusteissa, kukissa ja auringonotossa. Tässä kyseisessä asunnossa neliöiden lisäksi (126 m2) kesäaikaan tilaa ruokailuun, viihtyisään oleiluun ja lasten leikeille tulee rutkasti lisää suojaisten ulkotilojen ansiosta.

Ensimmäisessa kollaasissa mietin pihan sisustusta. Valitsin hyvin säätä kestävät metallikalusteet ja suurehkoon pihaan mahtuu pihakeinukin mainiosti. Taitettavat kalusteet eivät vie talvella varastossakaan paljoa tilaa. Oranssi tuo vähän kesäistä väripilkkua sisustukseen, ja samaa teemaa vein myös kattoterassille toisessa kollaasissa.
ncc_terassisisustus

1. Fermob metalliset ruokatuolit ja pöytä / Länna Möbler
2. Oranssi metallinen puutarhapenkki Fermob / Länna Möbler
3. Klassinen kotimainen pihakeinu Retro / Varax
4. Living basket -ritiläkalusteet, joissa voi säilyttää yrttejä ja muuta. Pyörien ansiosta yrtit voi siirtää halutessaan suotuisampaan kasvupaikkaan tai säänsuojaan / Pension für Produkte
5. Eri kokoisiin ruukkuihin yrttejä ja muita hyötykasveja / Plantagenncc_kattoterassin_sisustus1. Kätevästi siirreltävä metallinen pikkupöytä (myy mm. Boknäs) / Cane-line
2. Sitruspuita Bittergurka-ruukussa / Ikea
3. Puurunkoinen klassinen aurinkovarjo tanskalaiselta Skagerakilta / Länna Möbler
4. Tasokkaat tiikkiset aurinkotuolit / Cane-line
5. Säänkestävä muovimatto Karin / Brita Sweden

Tässä vielä kuvia asunnosta sisältä ja viimeisenä pohjapiirustus, josta hahmottaa hyvin terassien koot.ncc_kastanja_kollaasiMy ideas for outdoor furnishing for this NCC apartment available in Turku. Especially the size and the cozyness of the outdoor spaces impressed me alot.

Yhteistyössä: NCC

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply