Hyllykkö & Hannes / Furniture and a poster

06.04.2015

hannesTämän kalusteen kanssa meinasi käydä niin, että se jäi ensin vallan ilman paikkaa täällä uudessa kodissamme. Tai voikohan tätä enää uudeksi sanoa, kun puolitoista vuotta ollaan kortteerissa majaa pidetty. Olin jo tyrkyttämässä hyllykköä pikkusiskolleni Tampereelle ikusäilöön – joka onneksi ei sitä ottanut – kunnes löysin sille sentilleen sopivan paikan tässä olkkarin sopukasta.

Tämä Askon n. 50-luvulla valmistama pikku hyllykkö on ollut aikoinaan jo isovanhempieni kotona ja äiti on sen entisöinyt vimpan päälle hyväksi. Oikein hyvä, että se jatkaa nyt eloaan tässäkin talossa. Ja meiltä puuttuikin tuollainen sopiva kolo sisustuslehdille ja laskutaso päivän postille. Eivätpähän ole enää läjässä ruokapöydällä.

Aavee ehdotti Hannekselle (by Hanna-Riikka Heikkilä, Kanelikauppa) paikkaa tuohon ja hyllyköstähän tuli heti Hanneksen kanssa ihan bestikset.

The 50’s small furniture originally from my grandparents’ found it’s place from this livingroom corner. It fit there just perfectly. Hannes, the poster by Hanna-Riikka Heikkilä, makes a nice pair with the shelve.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Ilonin Anna 06.04.2015 at 3:01 pm

  Komia on hylly ja nurkka!! Ihanat :)

 • Reply Vilja @ muotoseikka 06.04.2015 at 5:20 pm

  Onpa upea kaluste! Onneksi löysit sille paikan.

 • Reply retromoderni 06.04.2015 at 9:13 pm

  Ihana kaluste!

 • Reply Jasmin 09.04.2015 at 8:30 pm

  Ompa upea kaluste! Tuollainen äärimmäisen kaunis, kaikessa yksinkertaisuudessaan. :) On aina myös hienoa, kun huonekalu saa jatkaa historiaansa.

 • Leave a Reply