Divaanin synttäritarjous + Ivana Helsinki muumilaukku!

13.04.2015

 

divaanitarjous Divaanilehti täyttää 10 vuotta, ja meillä divaanilbloggareilla on oma synttäritarjous lukijoille (yhteistyössä emomme Aller Media Oy). Moni onkin jo aiemminkin hyödyntänyt näitä meidän bloggaajien tarjouksia, ja tässä jälleen oikein hyvä:

6 numeroa Divaania + Ivana Helsingin Muumi-pikkulaukku

24,90!

iloinen_muumilaukku muumilaukku_ivanahelsinki

Annoin oman Ivana Helsingin laukkuni lahjaksi meidän perheen ultimate muumifanille, joka oli kovin tärkeänä omasta uudesta veskastaan. Pirteä laukku on varmasti muidenkin pikkutyttöjen mieleen (kiva lahjaidea esim. täytettynä muumikarkeilla tms.). Laukku on 100% puuvillaa ja kooltaan 20 x 18 x 8 cm, ja siinä on vuori ja pehmustus, irroitettava metallinen olkahihna ja pinkkipalloinen klipsikiinnitys. Laukun arvo on 59 e.

Divaanissa on kesäksi luvassa luettavaa puutarhatyypeille, sillä toukokuun lopussa ilmestyy paksu numero kaikkea ihanaa: Kesäelämää sisällä ja pihalla (tuplanumero). Kesän jälkeen on tulossa mm. keittiöextra ja paljon remonttiasiaa.

Tilaa tästä!

Huom! Tarjous voimassa vain huhtikuun loppuun asti.

 

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply suvi m 15.04.2015 at 9:27 pm

    Minäkin annoin tuon laukun meidän pikkuneidille. Tykkäsi kovasti! :)

    Laitoin sinulle haastetta eteenpäin:

    http://divaaniblogit.fi/valkoinenharmaja/2015/04/15/sisustuksen-tyonjako-meilla/

  • Leave a Reply