Juhlat talossa / Table setting & some bubbles

20.04.2015

kettukarkki_foutahamam-pyyhe-kattausvoileipakakutjuhlapuffa kettukarkki_olohuoneyoure vintage rintamamiestalo_olohuone voileipakakutKupliva ja tiskintäyteinen viikonloppu takana. Synttäriheebo yllätti minutkin järkkäämällä ystäville kunnon kemut pelkkien aikuisten kesken, vaikkei todellakaan mikään juhlien järkkäilijä yleensä ole. Teki myös kaksi voileipäkakkua ihan omin tarmokkain savolaiskätösin (linkkaanpas reseptit tähän myöhemmin, löysi sen verta hyvät). Kaakkujen ympärille suunnitelin sellaisen libanonilais-turkkilais-italialaisen menun, joka maistui korianterille, jeeralle, valkosipulille ja paahdetulle paprikalle. Napsin muutamia kuvia ennen vieraiden saapumista ja ennen kuin haarukat iskettiin ruokiin.

Pöytiin pistin liinoiksi hamam-pyyhkeet oman kaupan hyllyltä. Olen kaipaillut vähän uusia pöytäliinoja, mutta nyt tajusin että ne olivatkin lähempänä kuin kuvittelinkaan. Meidän ruokapöytä on 195 cm pitkä, ja kaksi foutaa meni siihen kivasti vierekkäin.

Ja mihin havahduinkaan – minulla on 40-vuotias poikaystävä! Vanha, mut ihana.

Some shots just before the party started.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply