Äitienpäivä, puutarhapäivä / Mother’s gardening day

10.05.2015

aarrerasia merkkaustikutSe joka päätti että äitienpäivä on toukokuun alussa, oli nero. Juuri sopiva päivä törkätä sormet multaan, kun sää on jo sopivan kuiva ja lämmin. Pyysin lahjaksi omaa puutarhapäivää ilman että tarvitsisi keskeyttää hommia ruoanlaiton, kakkapyllypesun (ja mitä näitä nyt onkaan) takia ja ääneenlausumaton toiveeni oli että lapsetkin olisivat kilttejä heti aamusta (toiveeni toteutui 50-prosenttisesti). Nyt painelen pihaan ja puran kaikki stressit isojen kivien siirtelyyn!

Rentouttavaa ja aurinkoista äitienpäivää kaikille äideille!

(Aamupaketeista paljastui päiväkodissa askarreltu aarrelaatikko ja puutarhateemainen vinkki.)

P.S. Kiitos kauniista ja kannustavista kommenteistanne edelliseen postaukseen Sopeutumisvaihe kesken – ihana kuulla että kanssatovereita löytyy.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply