Kesän hamam-pyyhkeet / Summer hamam towels

14.05.2015

660_korissajalattialla 660_foutapino_turkoosihay_renkaat_foutaVärikkäät hamam-pyyhkeet, eli kauppani kesätuotteet mielessäni kipaisin kaupoilla vähän sillä silmällä josko löytyisi sisustuskuviin jotain mukaan kopattavaa. H&M Homesta tarttuivat matkaan puuvillamatto (just perfekto meidän yläkerran kylppäriin) ja tukevan tuntuinen kassi. Haluan pitää Kettukarkki SHOPin valikoiman aika neutraalin ja ajattoman värisenä, mutta kesäksi oli todellakin ihan pakko saada vähän väriä! Ja löytyyhän näitä samoja pyyhkeitä harmaana myös.

(Pinkki pyyhe löytyy tästä, ja turkoosi tästä.)

Tästä täysin meidän kotiin integroidusta (sekä valikoimaltaan että sijainniltaan) verkkokaupasta minulta kysytään tosi paljon, ja varmaan teen omista kokemuksista ihan oman postauksenkin. Kiinnostaako aihe, ja jos, niin millaisia kysymyksiä herää?

Vielä yksi tärkeä juttu Blogilistan kautta Kettukarkkia seuraaville! Blogilista sulkeutuu kokonaan 1.6. ja sen jälkeen blogiani voi seurata Facebook-sivun tai Bloglovinin kautta.

Pink and turquoise fouta towel summer colors in a photo shoot.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Tiina 15.05.2015 at 6:37 pm

  Hei, onko noita hamam-pyyhkeitä tulossa vielä mustana? Ihastuin mustaan isoon pyyhkeeseen (Hamam-pyyhe, Ranta musta), mutta verkkokauppa sanoi, että ”Tuotetta ei ole enää saatavilla” :(

  • Reply Maire / Kettukarkki 15.05.2015 at 8:58 pm

   Moikka! Mustia Ranta hamam-pyyhkeitä on tulossa, ne ovat myös maahantuojalta tällä hetkellä loppu. Haluaisitko että laitan sinulle sähköpostia heti kun niitä saapuu lisää?

   • Reply Tiina 18.05.2015 at 8:11 pm

    Hienoa! Laita vaan sähköpostia niin laitetaan sitten tilaus vetämään, kiitos! :)

  Leave a Reply