Puutarhafiilistelyä viime vuodelta

19.05.2015

tolix_marimekkotakapihallaastiat_marimekko_iittala puutarhatunnelmaa puutarhavalot

Näistä kuvista tuli niin hyvä mieli. Kävin tänään keskustassa sisustusliikekierroksella, mistä tarttui todella kova puutarhasisustusinto. Kolusin läpi ystävän kanssa Pinon, Granitin, itselleni uuden Proloquen, Peroban ikkunat ja ihanan Nougatin. Silmiin osuivat erityisesti korit, pikkumatot, metalliset ja betoniset ruukut, sekä kaikenlaiset yrtti-istutussysteemit ja mökkityyliset lekottelutuolit sekä riippumatot.

Tsekkailin viime kauden puutarhakuvia läpi ja katsoin vähän minkä tyylistä juttua sitä on tullut ulos laitettua. Olin jo unohtanut tuon mustan Marimekon pöytäliinan tuossa punaisen pöydän päällä (en pidä punaisesta juurikaan), ja se täytyy todellakin heittää pöydälle tänäkin kesänä. Nämä kuvat on otettu loppukesän puutarhajuhlista, ja oli kyllä tunnelmallista istuskella iltahämärissä lamppujen loisteessa. Haaveilen jo siitä meidän tulevasta takapihan kuistista, ja mietin miten nämä valot sinne ripustaisin.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply