Sunnuntaina pop up -kauppa Maunulassa, tervetuloa!

21.05.2015

kettukarkkishop_1x2_popup_jari_660Jos ei omassa naapurustossa ole sisustusliikkeitä tai hauskoja häppeninkejä, niitä täytyy itse järjestää! Asumme ystäväni Piian kanssa aika lähekkäin, ja keksimme järjestää yhteisen ja rennon pop up -tapahtuman Piian vastavalmistuneen Helsinki-talon olohuoneeseen. Minä olen mukana tietenkin Kettukarkki SHOPin tuotteiden kanssa ja Piia ihanilla 1kertaa2-sisustustekstiileillä. Piian kaunis koti on näkemisen myös arvoinen, ja tietenkin tarjoamme myös pientä ystäväalennusta paikalle saapuville – kaikista tuotteista -10%!

Nyt kannattaa tulla kerralla hakemaan kaikki valmistujais-, rippi-, hää- ja kesämökkituliaislahjat. Myös paketointi onnistuu ilman muuta.

Mukana on myös Teresa Välimäki vastailmestyneen Lomaruokaa-ruokakirjan kanssa. Kirjaa on myös myynnissä ystävähintaan. Teresalta kannattaa samalla kysellä kivoja kesäruoka- ja juomavinkkejä.

Sisustus pop up on sunnuntaina 24.5. klo 15 – 19 osoitteessa Suopellonkaari 19 ja talo on musta puutalo. Paikalle pääsee helposti myös julkisilla. Bussista kannattaa hypätä Maunulassa ostarin kohdalla ja siitä on aivan lyhyt kävelymatka perille. Tapahtuman Facebook-sivu löytyy tästä, sieltäkin voi ilmoittautua mukaan.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

lomaruokaa_660 kettukarkkishop_esittelykuva_660

Kettukarkki SHOPin ihan koko valikoima ei ole mukana, joten jos haluat jonkun tietyn tuotteen, laita viesti. Otan mukaani. :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply