Sinivalkoista pöydässä / Blues and whites on the table

28.05.2015

sinivalkoiset_arabian_astiatsinivalkoinen_kattausarabia_sinivalkoiset

Tein vallan mainioita kirppislöytöjä kerralla, ja tässä yksi ruokalautanen joka on ihan uutena nyt meidän ruokapöydässämme. Se kuuluu yhteen isompaan kokonaisuuteen, mutta kerron siitä seuraavassa postauksessa lisää (yksi haave toteutui). Tykkään yhdistellä kaikenlaisia eriparijuttuja sekä kattauksessa että sisustamisessa yleensä – ehkä se onkin se punainen lanka tässä tyylissäni muutenkin. Kaikki tavallaan sopivat toisiinsa, vaikka ikäeroa esineillä saattaa olla vaikkapa 70 vuotta. Kuten tässä kattauksessa.

Aterimet ovat Sorsakosken ne perinteiset ja pikkulusikka Hackmanin. Ruokalautasen takana lukee Arabia Diamant NN12 286 (mikähän ikä?). Pikkulautanen on Arabian Pastoraali-sarjaa (koriste Esteri Tomula), sininen kermakannu ja kahvikuppi Kiltaa, pieni lasikulho Konstantin Grcicin Iittalalle suunnittelemasta lasisarjasta joka kuului 1990-luvun loppupuolella lanseerattuun Relations-kokoelmaan.

I love mixing, and actually my interior style is about mixing stuff from different decades.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Sarp 28.05.2015 at 9:36 pm

    No nyt on kyllä ihanat kuvat.
    Olen täällä ihan sinisenä kateudesta ;).
    Mahtis löytöjä.

  • Leave a Reply