Silmänruokaa puutarhassa / Summer flowers

06.06.2015

daaliat_ruukussa daaliat vaapeanpunaiset_tulppaanitSe on sellainen tietynlainen syreenien tuoksun, vaahteranlehtien havinan ja etelätuulen aikaansaama kesähurmostila, joka pakottaa kuvaamaan muun muassa pihan kukkasia. Myöhemmin, kun hurmostila hälviää, ihmettelee tietsikan iPhoton täyttävää kukkakuvatulvaa ja nakkailee niitä sitten roskikseen kesän lopulla miettien samalla että what was I thinking?

Tämänkertaisissa tiloissani menin jopa niin pitkälle, että kuvasin kaksi multaa täynnä olevaa ihan tavallista sinkkiämpäriä ja meinasin sen vielä tänne blogiin laittaa (mullassa oli sinne juuri upotettuja siemenperunoita kyllä) – mutta tulin järkiini. Tosin kuvaan ämpärit sitten kun niistä pukkaa perunankukkaa (toivottavasti pian, perunanviljelijä ei jaksaisi odottaa päivääkään).

Kuvissa näkyy ruukkuun laittamiani daalioita ja alakuvassa vaaleanpunaisia tulppaaneja joiden takana pientä valkoista (ihanaa) kukkasta – kuka tunnistaisi lajikkeen?

Koska meidän pihassa tapahtuu tällä hetkellä muitakin kivoja juttuja, luvassa seuraavissa postauksissa on puutarhajuttuja. Mm. etupihan heinittyneestä kivikasasta tulee jotain ihan muuta. Teimme tässä myös varkain ihanan lomamatkan Pärnuun, josta luvassa kirppisvinkkejä ja juttua yhdestä henkeäsalpaavan kauniista kylpylästä rannalla.

When you smell the summer wind and smell the flowers, you just get the urge to fill your hard drive with flower photos – which you end up putting in the trash in the end of the summer. But, here are a few!

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Iinag 06.06.2015 at 10:42 pm

    Valkoinen pikkkukka näyttäisi tähtimöltä. Muutamia tähtimölajikkeita kasvaa Suomessa ihan luonnossakin, kukkivat tässä keväällä/alkukesällä myöskin :)

  • Leave a Reply