Kirppislöytöjä Pärnusta / Flea market finds from Pärnu

07.06.2015

puurasia_korurasiakoristeelliset_puurasiatvanha_ruskea_lasikannuhiottu_lasikannu

Miten voikin olla niin, että kun lähtee kirppikselle mielessään joku tietty juttu, sen myös löytää. Tässä tapauksessa mukaan tarttui Pärnun kirppiskierrokselta koristeellisia puisia rasioita parin euron kappalehintaan. Ensimmäisessä, jonka löysin, pohjassa luki Pärnu 1983. Kiva pikku matkamuisto ensimmäiseltä reissulta tähän ihanaan kaupunkiin.

Kyselin paikallisilta ihmisiltä kirppisten sijainnit, ja sainkin todella ystävällisiä neuvoja (teen erikseen postauksen Pärnun kirppisvinkeistä). Parhaat löydöt, kuten kaksi puurasiaa, Aarikan sinivalkoraidallisen metallipurkin (1 e) ja vanhan suurikokoisen suupuhalletun lasikannun (9 e) tein paikasta Jenny Kruse charity shop. Veikkaisin että kannu on ehkä 30- tai 40-luvulta, osaisikohan joku arvioida tarkempaa aikaa?

How can it be – when you look something special from the flea market, you usually find it. This time I kept my eyes open searching old decorative wooden jars and I found three from Pärnu flea markets.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Riitta 09.06.2015 at 11:24 am

    Heips,

    olisin todella kiinnostunut tietämään tarkemmin missä Pärnussa on kirppareita, olemme lähdössä sinne parin viikon päästä , toivottavasti saat postauksen pikimmiten ;) Ihania kuvia :)

  • Reply Titta 09.06.2015 at 10:51 pm

    Voi unelma mitä rasioita!! Nyt iski sellainen Pärnu-matkakuume ettei ole tosikaan.

  • Leave a Reply