Pärnun kirpputorit / Flea markets in Pärnu

10.06.2015

Enpä olisi itse varmasti löytänyt yhtä ainutta kirppistä, mutta avuliaat paikalliset paljastivat oitis omat mansikkapaikkansa. Mottoni onkin matkoilla: aina kannattaa kysellä (ja minähän kyselen). Toimittaja-minästä on reissuissa kyllä hyötyä. Seuraavat kuvat ovat Jenny Kruse -kirppikseltä, josta itsekin tein hyviä löytöjä (Kirppislöytöjä Pärnusta). Jäin kuitenkin kaipaamaan sellaisia paikkoja, joista voisi löytyä vanhoja, käsintehtyjä virolaisia huonekaluja.

Postauksen perässä kirppislista osoitteineen – lisää kommenttilaatikkoon omat kirppisvinkkisi, otan oikein mielelläni talteen seuraavaa reissua varten! Myös hyvät keskellä landea sijaitsevat huutokaupat tms. ostotapahtumat kiinnostavat.

jenny krusejenny_kruse_charity_shopjenny_kruse_fleamarket parnu_fleamarket puuhylly_kirppis wooden_items_parnu

Jenny Kruse
Iso hyväntekeväisyyskirpputori, jossa kannattaa penkoa. Periaatteessa kaikki lajiteltu, astiat jopa väreittäin, mutta tavaraa tuntuu tulevan koko ajan pahvilaatioissa ovista sisään joten tänne kannattaa varata kunnolla aikaa. Löytyy vaatteita, astioita, laukkuja, fillareita, huonekaluja ja kaikki todella edullisiksi hinnoiteltu (mm. iso kaunis vanha puinen vaatekaappi 19 euroa). Osoite /Akadeemia 7.

Sõbralt sõbrale
Pienehkö, vähän rihkamapainotteinen kirppis pelastusarmeijatyyliin. Myynnissä halpaa astiaa, ruukkuja, vaatetta, vähän epämääräistä elektroniikkaa. Täältä myös löytäisi huonekaluja (sohvia, pinnasänkylä, hyllyjä) ja niiden osia edullisesti. Joen ”toisella puolella” keskustasta katsottuna, ihan lähellä siltaa kuitenkin. Osoite / Jannseni 2a.

Pieni itsepalvelukirpputori
Riepua ja kulahtanutta kenkää, ei kannata matkan takaa tänne vaivautua, mutta piipahda sisään jos ohi kävelet (onpas hyvä mainoslause). Mikjottei penkoessa saattaisi joku vaateaarre löytyäkin, minä en jaksanu. Osoite / Vee 4.

Uuskasutuskeskus
Uuden tuntuinen SPR:n Kontti -tyyppinen isohko hyväntekeväisyyskirppis. Todella paljon uusia ja vanhoja astioita, huonekaluja, vaatteita ja kaikki siististi aseteltu ja selkeästi hinnoiteltu. Ei ehkä mitään superlöytöjä, mutta paljon mielenkiintoista pengottavaa. Osoite / Lai tn. 10 (ostoskeskuksen ja joen välissä).

Antik
Sedällä oli todella paljon erilaista ja erikoisempaa antiikkipientavaraa. Ei siis kirpputori, vaan antiikkikauppa vanhassa kauniissa talossa. Osoite /Hospidali 7.

 Here are the flea markets I found from Pärnu, Estonia. Addresses included.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply