Scandic To Go -miniloma odottaa

11.06.2015

Kaupallinen yhteistyö: Scandic

Mitä asumiseen ja sisustamiseen tulee, kaikki innovatiiviset ja hauskat ideat kiinnostavat todella paljon. Muistan kun kuulin ensimmäistä kertaa konttiin rakennetusta Scandic To Go -hotellihuoneesta, ajattelin heti että ihan mielettömän mahtava idea isolta hotelliketjulta ja voi kun sellaista pääsisi kokeilemaan. Täysin varusteltu hotellihuone terasseineen ja fillareineen siirretään siis aina paikkakunnalta toiseen ja hotellielämys koetaan täysin uniikissa ympäristössä omassa rauhassa. Olen siis hieman innoissani, kun tämän blogiyhteistyön myötä tarjoutui mahdollisuus testaamiseen ja ensi viikolla pääsen lomailemaan yhden yön kauniissa Tammisaaressa Scandic To Go -hotellihuoneessa!

Huoneen sisustuksen on suunnitellut arkkitehtitoimisto Doos, ja 18 neliömetrin huone sisältää aamiaisen, kaksi 90 cm vuodetta, vuodesohvan, oleskelualueen, TV:n, langattoman netin, ilmastoinnin ja täysin varustellun kylpyhuoneen. Odotamme jo matkakaverini kanssa minilomaamme ja Tammisaaren maisemiin ja kahviloihin tutustumista fillareilla. Saattaapi olla, että huoneen terassilla korkataan pullo kuohuvaa. Jännittää jo millainen ympärillä oleva maisema on – mutta aika merelliseltä tällä hetkellä vaikuttaa (uikkarit, ne pitää muistaa ottaa)!

Scandic on Pohjoismaiden suurin hotelliketju ja sillä on 230 hotellia seitsemässä maassa. Scandic on panostanut hotellien visuaaliseen ilmeeseen ja palveluihin, ja Scandic To Go:n idea ja sisustus edustavat siis uutta Scandicia.

Hanko_05_loresScandic_To_Go_Interior#ScandicToGO; Kristiansand; JCP Nordic; Fotograf FinsethPuumala_05_lores

Scandic To Go -hotellihuone on Suomessa kesällä 2015 Tammisaaressa, Jämsän Himoksella, Savonlinnassa, Tampereella ja Turussa.

Scandicilta kerrotaan, että konttihotelli on ollut sen verran suosittu, että koko kesä on jo lähes täyteen buukattu. Vapaita öitä kuitenkin vielä on muutamia (Tampereella ja Turkuun) ja niiden sijaintia pääsee katsomaan ja yöpymistä varamaan tästä linkistä ->. Tammisaaren Scandic To Go -hotellihuoneessa on ensi tiistaina 16.6. avoimet ovet klo 11-13, jolloin huoneeseen ja sen sisustukseen pääsee tutustumaan paikan päälle – sinne kurkkaamaan siis!

Ensi viikolla kerron miten reissu meni!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply