Liukuovi tulossa! / The door project is progressing

12.06.2015

arkkitehdin_piirros

Täällä edelleen kuumeisesti liukuovea ja uutta terassia takapihalle puuhataan, vaikka välillä meinasi projektiväsymys iskeä ja mietittiin onko tässä ylipäätään yhtään mitään järkeä (tiedättehän tän, aina alkaa epäillä kaikkea mihin menee ylimääräistä rahaa ja aikaa). Itse asiassa mua lämmitti ihan hirveästi teidän positiiviset tsemppaukset noiden aiempien postausten yhteydessä, eli suurkiitos niistä!

Eli nyt se lupahakemus on vihdoin sisällä ja odottelemme vain päätöstä ja uuden oven saapumista tehtaalta kuun vaihteessa. Reipas vanhojen talojen saneeraamiseen erikoistunut raksaporukkakin taisi eilen löytyä. Tässä arkkitehdin piirrokset, josta näkee että mittakaavaan piirretty uusi lasiliukuseinä istuu aika kivasti mittasuhteiltaan rintamamiestaloon.

Viime tilanteen jälkeen kävimme tapaamassa lupakäsittelijäämme ja hommamme keveni vähän: naapurien (5 rajanaapuria) kirjallisen kuulemisen pystyi jättämään pois. Projektin alkuvaiheita, luonnoksiamme ja lupahakemukseen liittyviä työlistoja voi kurkata mm. postauksesta Terassisuunnitelma etenee.

Just waiting for the permit from the city officials and the sliding door from the factory to arrive, and then we’re all set to start the renovation. This all should happen in the end of June. Thumbs up! (I’ll keep you updated when something is starting to happen.)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Karin // Tunne tilat 12.06.2015 at 4:38 pm

  Hyvin käy tosiaan mittasuhteisiinkin! Varmasti kannattava projekti!

  • Reply Maire / Kettukarkki 14.06.2015 at 10:51 am

   Kiva kuulla että sinunkin silmään näyttää hyvältä. Toivotaan että tästä tulee hyvä. :)

 • Reply retromoderni 12.06.2015 at 9:27 pm

  Tosi kiva tulee!

 • Reply Johanna 01.07.2015 at 9:42 am

  Vau, tosi hienolta näyttää!

 • Leave a Reply