Säpinää Finlayson Plus -appin ympärillä

15.06.2015

Kaupallinen yhteistyö: Finlayson

Tässä pienet terkut Divaanin lukijaillasta Finlaysonin myymälästä! Esplanadin myymälässä järjestetyssä tilaisuudessa olin itsekin kertomassa kokemuksiani Finlayson Plus -tuotteiden testaamisesta, joista kirjoitin aiemmin myös postauksessa Finlayson Plus testissä.

ainivaari_lr

Vaan olipa säpäkästi porukkaa paikalla lukijaillassa! Toimari Jukka Kurttilaa piiritettiin, kun näytti kännykällä miten kankaiden kuvioista saa napattua puhelimeen sisältöä. Finlayson Plus -mallistoon kuuluu siis kolme kuosia, joista saa ladattua erilaista sisältöä: Laru-kuosi (luontoääniä), Puutarha-kuosi (Marttojen iltapalareseptejä) ja Haavemuumi-kuosi (Muumi-sarjakuvia kolmella kielellä).

Näin sivuhuomautuksena, on muuten ollut kiva huomata, miten Finlaysonin vuoden takainen omistajavaihdos on vaikuttanut Finlaysonin yrityskulttuuriin positiivisesti. Näkyviä ja kantaa ottavia kampanjoita on putkahdellut esiin mukavalla, aktiivisella tahdilla ja jotenkin henkilökunnastakin huomaa eron. Kaikki tuntuu jotenkin rennommalta nyt, ja olen moneltakin kuullut kiittelyä uusien omistajien aktiivisesta osallistumisesta lähes kaikkeen. Ja kyllähän sen itsekin näkee (silmät ja korvat on auki).

jukka kurttila finlayson

Tässä muutamia kuvia, joita napsin myymälässä ennen kuin se pärähti täyteen porukkaa. Kannattaa ehdottomasti käydä myymälöissä tutustumassa näihin uusiin kuoseihin ja teknologiaan!

kankaat_lr kattaus_lr muumikirja_lr muumipussilakana_lr perhoset_lr pyyhkeet_lr

Ja Tom of Finland vielä kerran – nää on siis niin huippuja. Tsekkasin just Finlaysonin nettikaupasta, että Bunch of Keys -pussilakanasetti (se kaikista hienoin, jossa oli yksi piirretty setä) on myyty jo loppuun.

tom_of_finland_finlayson

Finlayson Plus -sarjalle on tulossa pian jatkoa, kuulin Jukan puhuvan rapu-kuosista. Rapujuhlaa tulossa?

Tässä lisää kuvia tilaisuudesta, jossa kanssani oli mukana myös Char & the city blogin kirjoittaja Char. Meillä oli oikein mukavaa, kuten kuvista näkyy.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply