Takapihalla / In the backyard

30.06.2015

juhannusruusu pihavaja raparperi takapihalla

Kerrostalossa asuessa kesästressi tuli siitä, että piti lähteä erikseen ulos kesästä nauttimaan (piknikille, mökille, roadtripille, uimaan, terassille, kahvilaan, puistoon) ja jos jäi sisälle nahjuilemaan, tuli aurinkoisella säällä ihan huono omatunto. Oman pihan myötä kesä tulee ihanan paljon lähemmäs. Ei ole sitä sellaista tarvetta lähteä ”jonnekin”. Kun on omassa pihassa ja tutkailee raparperien kasvamista, tuntuu että aika ei mene hukkaan.

Arvostan ja olen kiitollinen tästä. Tosin kesästressi tulee ehkä siitä, kun miettii onko ehtinyt haistella juhannusruusunkukkia tarpeeksi…

Smelling the roses and enjoying the summer.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Johanna 01.07.2015 at 9:38 am

    Joo, just tota kesästressiä inhoan! Onneksi on kuitenkin parveke. :)

  • Leave a Reply