Vanhat seinävalaisimet kirppikseltä / Old wall lamps

01.07.2015

seinavalaisinlasikupu_messinkikanta vanha_seinavalaisin

Me oltiin just sillon ostettu tämä talo, ja satuin olemaan sopivaan aikaan Facebookin ääressä kun alueen kirppissivulle tuli myyntiin kaksi tällaista seinävalaisinta muistaakseni 30 euron yhteishintaan. Meni ehkä sekunti kun klikkasin valaisimet itselleni – tiesin että ne sopisivat vanhaan puutaloon ihan varmasti jonnekin. Kannatti kyllä olla nopea, lampuille tuli heti n. 20 tyypin jono.

Toinen pääsi tähän työhuoneeseeni lukuvaloksi, toinen olkkariin sohvan luokse. Tosin ehtivät olla pahvilaatikossa sen 1,5 vuotta ennen kuin pääsivät To do -listan kärkeen, mutta kannatti odottaa. Niin on nätit.

I found 2 of these wall lights from a local Facebook fleamarket.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply piitzi 01.07.2015 at 10:30 pm

    Kivat lamput! Mutta toi tapetti: i-h-a-n-a-!

  • Leave a Reply