Lupa tuli! / Permission granted

02.07.2015

ennen_aukkoa muutostyolupaOdotettu päivä koitti – ja jännittävät hetket edessä. Muutostyölupa on nyt saatu (tuuletus, tuuletus!) ja kaikki muutkin valmistelut alkavat olla remonttia varten hoidossa (ovi saapuu pian, rakennepiirustukset teetetty, huone tyhjennetty valmiiksi, remonttifirma löydetty). Voi tätä helpotuksen lempeää tunnetta.

Nyt näyttää tältä takapihalla, pian tuossa on siis isompi aukko (merkitty mustalla teipillä). Tuo pensas tuosta edestä pitää vielä siirtää jonnekin uudelle paikalle. Raportoin homman etenemisestä!

The backdoor project is about to start. Everything is all set and soon it’s starting to happen!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Pia 02.07.2015 at 12:31 pm

  Jee! Onnea!

  Eikö sen liukuoven alunperin pitänyt tulla tuon ikkunan vasemmalle puolelle uudeksi aukoksi? Missä vaiheessa tämä muuttui? Miksi liukuovi tuleekin nykyisen ikkunan kohdalle?

  Kiinnostava projekti :)

  • Reply Maire / Kettukarkki 02.07.2015 at 3:24 pm

   Tänks! Joo tuo yksi vanha luonnos on vaan piirretty ”väärälle puolelle”. Tuosta suunnitelmasta, jossa ovi tulisikin keittiön kautta, luovuttiin nopsaan (keittiötä olisi pitänyt purkaa tosi paljon pois). Piirros nyt vaan hämää, kun ei jaksettu tehdä kuvaa uudestaan. Nyt ovi tulee siis mun työhuoneesta.

  Leave a Reply