Aukko seinässä / A hole in the wall

07.07.2015

poistettu_ikkunaTässä sitä mennään! Takaoviprojekti on nyt täydessä vauhdissa ja tässä kuva heti ikkunan poiston jälkeen. Kaikki on mennyt odotetusti, homma rullaa ja täällä eletään nyt hetki remppaelämää. Kun yksi huone on tyhjennetty, on pientä tavarakasaa sitten muualla kodissa. Myös pihalla odottaa muhkea kasa lehtikuusta terassia varten, säpinää siis riittää.

Remonttifirma kertoi, että talomme on pitkään aikaan ensimmäinen vanha puutalo josta ei löydy minkäänlaisia vaurioita rakenteista (hometta, kosteutta tms.). Talo on kuulemma hyvin rakennettu, hyvistä materiaaleista ja kaikki hyvin. Olipa mukava kuulla ammattilaiskirvesmiehiltä moista.

Blogi jääkin nyt kesätauolle pariksi viikoksi – ihanaa kesää kaikille! Toivottavasti seuraava postaus onkin sitten raportointia ihanasta liukuovesta ja vielä ihanammasta uudesta terassista.

And here we go!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Tiina S 07.07.2015 at 5:41 pm

  Jaksamista rempan keskelle ja oli varmaankin todella kiva saada varmistus terveille rakenteille, vaikka minä jo nenäni kanssa kävinkin ;)

  • Reply Maire / Kettukarkki 08.07.2015 at 8:51 am

   Kiitti – juu olihan se mukava kuulla, ja just hyvän tuoksun ja raikkaan sisäilman perusteella tätä osattiin jo odottaakin. :)

 • Reply Sirpa Kivilompolo 07.07.2015 at 5:55 pm

  Kiva kuulla, että homma etenee vaudilla. Tuskin maltan odottaa valmista lopputulosta. Ja takulla tulen käymään teillä seuraavalla Hesan reissulla (mikä saattaa kestää). Muuten se siirtämänne pensas on oikeasti perenna, Töyhtöangervo nimeltään. Tsemppiä remppamiehelle täältä pohjoisesta.

  • Reply Maire / Kettukarkki 08.07.2015 at 8:53 am

   Yes, töyhtöangervohan se – pensas kuin pensas. :) Kiitti tsempistä! Ja tervetuloa käymään ja katsomaan!

 • Reply Karin // Tunne tilat 07.07.2015 at 7:59 pm

  Ihanaa, että toteutatte haaveen! Mukava päästä näkemään lopputulos!

 • Leave a Reply