Tytöt tulkaa katsomaan / Look outside, girls!

22.07.2015

tytot_ikkunassaprofin_liukuovi_tontille

Postista soitettiin että ois yks paketti tulossa. Mietin hetken että mitä ihmettä mää oikein olen tilannut kun nyt ei raksuta yhtään. Mutta liukuovihan se sieltä tuotiin, muovikääreissä kotipihaan asti, ja sovitussa aikataulussa. Tytötkin piti ikkunaan pyytää ihmeellistä nostotapahtumaa katsomaan, ja aika näppärästi kuski ohjasi 300-kiloisen möhkäleen omenapuiden oksien lomitse turvallisesti maahan.

Tosin tässä vaiheessa olin itse luuri korvassa soittamassa vakuutusyhtiölle ja tarkistamassa että vakuutukset olivat ajan tasalla… eivät muuten olisi olleet jos ovipaketti olisi esim. kaatunut itsekseen pihassa. Pakko oli varmistaa, vaikka kaikki menikin sitten aivan loistavasti. Ovi on jo paikoillaan ja upee.

The 300 kg package ”I didn’t remember ordering” came to our yard as a post delivery.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply piia 22.07.2015 at 9:27 pm

    Paketti parhaasta päästä! :D Jännityksellä odottamaan kuvia valmiista ovesta!

  • Reply Piia 22.07.2015 at 10:10 pm

    Jännittää jännittää, päästävä näkemään joko kuvat tai lopputulos livenä!

  • Leave a Reply