Nehän tursuaa yli / Strawberry overload

24.07.2015

mansikanraakileet mansikat_istutuslaatikossa

Jos nämä kaikki painavina ryppäinä laitojenkin yli roikkuvat mansikanraakileet onnistuvat välttämään nälkäiset oravat, pihapuput ja linnut, on meille tulossa 114 kappaletta punaisenpullukkaa mansikkaa (laskin, tietysti). Olin jo tänne muuttaessamme taimia melkein pois siirtelemässä kun en ymmärtänyt mansikoista mitään, mutta tästä puolikkaasta istutuslaatikostahan tulee sellainen sato että kohta voi alkaa marjanmyyjäksi, tahi marjatukkuriksi! Käyntikorttiin että Pohjois-Helsingin Marjaparoni!

If they all succesfully avoid the hungry squirrels, bunnies and birds, we’re getting soon 114 pieces of tasty strawberries. So glad I didn’t get rid of them when we moved here (just didn’t know anything about strawberries). The harvest in this 1/2 box is so big, that I can soon be the Strawberry baron of Northern Helsinki!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply