Kirsikkakakkua terassinkaistaleella / Early celebrating

27.07.2015

kakkukahvit kirsikkakakkuKun terassilankkuja oli saatu paikoilleen kahvihetken kokoinen kaistale, piti nauttia terassinvalmistumiskahvit kirsikkakakulla jo vähän etukäteen ahkerien työmiesten kanssa. Kuva siis hämää – ja rajaa vasemmalta pois ison alueen perustuspalkkeja ja koolinkeja.

Aavistuksen kitkerä runo remonttiajasta:

Vaan kylläpä näytti kakku ja astiat tuoreen lehtikuusen päällä hyvältä,
vaikka kaoottisessa remppakodissa kokkaaminen oli suht syvältä.
Valmiskakkupohjalla yritin kakunteossakin oikoa,
vaan siltikään ei tullut millaistakaan tilaisuutta viikkoon pihalla loikoa.

Kiitos paljon isälle remppa-avusta!

kesken_lores

When just a slice of the teracce wood were on it’s place, I just had to make a cherry cake and bring some coffee to the hard working builders. It looked just great – and new wood material fitted perfectly with the cream cake and the plates!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply