Korilöytöjä kirppikseltä / Flea market baskets

04.08.2015

parekorit_kirpputoriltakuperkeikkaparekori_karhulan_lasipurkkiunikkotyyny_korissakorit_rappusilla

Korit ja purkit aseteltu fiilistelyä varten portaalle, ja kun kamera on kaivettu esiin, linssilutikka pyörähtää kuvaan välittömästi. Kyllähän mua vähän tämä hyvin ajoitettu jumppaesitys hymyilytti.

Pärekorit löydettiin Saijan kanssa heinäkuisella mökkireissulla – auton nokka kääntyi parin tunnin ajomatkan aikana kivasti kohti kirppiskylttejä ja mukavia pihakirppiksiä. Aurinko paistoi ja peräkontti täyttyi. Isompaan pärekoriin (12 e) mahtuvat terassityynyt ja pienempään (15 e) piilotetaan varmaan toimistosälää. Tuo Karhulan purkki (7 e) on ollut haussa jo pidempään. Piti löytää keittiöön jauhopurkiksi sellainen, jonka kansi olisi elintarvikekunnossa eikä läpeensä ruosteessa.

These old baskets were found on a road trip on a sunny summer day. The old Karhu glass jar with a lid in a perfect shape (usually you find rusty ones) is going to be used for flour in the kitchen.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Pilviraitti 04.08.2015 at 3:44 pm

  Ihan mahtavat löydöt! Pärekorit on käteviä säilyttimiä ja lasipurkkeja tarvii aina. Tosi onnistunut juttu myös tuo uusi ovi. Hyvältä näyttää. :)

  • Reply Maire / Kettukarkki 05.08.2015 at 4:37 pm

   Kiitos Pilviraitti, tosi kiva kuulla! :)
   Samaa mieltä, kirppikseltä kannattaa hankkia just näitä säilytysjuttuja, vanhat on kyllä kivoja.

 • Reply AnKa 04.08.2015 at 6:23 pm

  Hyvät löydöt ja kohtuullisella hinnalla vielä! Lasipurkkeja tulee usein vastaan, mutta ihan kiskurihinnoilla ja ilman kansia tietenkin.

  • Reply Maire / Kettukarkki 05.08.2015 at 4:39 pm

   Jee, kiitos! Meitä vähän nauratti siellä kirppiksellä kun olin sanonut ääneen, että tarvitsisin isokokoisen kannellisen lasipurkin jauhoille. Löydettiin yhdessä vaikka kuin monta, ja hinta aina halpeni seuraavassa pöydässä. Vaihdoin aina purkin parempaan, kunnes tämä viimeisin ja paras (ja halvin) jäi käteeni.

 • Reply Jutta / Projekti Verkaranta 06.08.2015 at 1:52 pm

  Tuo kannellinen kori on ihan mahtava! Niin kaunis, ja noita löytää harvoin mistään ehjänä. Tai sitten ainakin vähintään kansi on kadonnut matkan varrella. Mukavaa alkavaa viikonloppua! :)

 • Reply jenni 26.08.2015 at 9:44 pm

  En olekaan koko kesänä lukenut sisustusblogeja. Muistan tuon ovisuunnitelmasi jostain postauksesta. Tulipa siitä hieno. Ja hieno on myös jumppaesitys :)

 • Leave a Reply