Taskumekko ja maapallolegginsit / Popupshop kid’s clothes

10.08.2015

popupshop_dress popupshop_pandasockspopupshop_legginsTässäpä lastenvaatemerkki makuuni – tuollaisen mustavalkoisen mekkosen voisin ottaa itsellenikin. Nerokas yhdistelmä, marmori ja roisketahrat. Ja samaa voi sanoa myös maapallosta ja legginseistä. Nämä yksilöt tilasin pienemmälle tytöllemme tanskalaisen Popupshopin alesta (joka taitaa olla jo loppu), mutta kivoja löytöjä ehtii tehdä vielä nettikaupoista Babyshop ja Bella Bambina.

Ja tuo taskumekkonen on päällä ihan syötävän suloinen, säädettävien olkainten ansiosta tästä mekkosesta pääsemme nauttimaan vielä ensi kesänä, ja ehkä seuraavanakin. Ja musta pitkähihainen paita alle niin menee talvellakin.

Some kid’s sale shopping from Danish Popupshop.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply