IKEAn kuvastolanseerauksessa / At the IKEA press event

14.08.2015

 

Elokuu on sisustustoimittajalle kiireistä aikaa; tuotelanseerauksia ja kiinnostavia tapahtumia kalenteri täynnä. Eilinen IKEAn kuvasto 2016 -lanseeraus oli paitsi mielenkiintoinen tapahtuma, myös varsin poikkeavan kivasti järjestetty. Sai ihan istua alas katetulle illalliselle, merkitylle pöytäpaikalle ystävien seuraan. Tosi usein näissä tapahtumissa taiteillaan seisaaltaan cocktail-palat, juomat ja laukut käsissä ja yritetään vielä siinä samalla keskittyä oleelliseen ja tehdä vähän muistiinpanojakin. Kiitokset järjestäjille, oli erittäin mukava ilta.
Ikea_kuvastolanseeraus_1ikea_kuvastolanseeraus_5
Siellä meitsi fotaa kannua tuossa yläkuvassa. Tuo kaadin kuuluu myös Ilse Crawfordin suunnittelemaan Sinnerlig-mallistoon (kannattaa tutustua), joka on tullut nyt elokuussa myymälöihin. Siitä omalla hankintalistalla on ainakin nuo korkkikantiset lasipurkit, ja kaadin harkinnassa. Juuri tuo vihreä väri on paras. Plussaa muuten siitä, että Sinnerligin tuotteet löytyy IKEAn nettisivuilta hintoineen, toisin kuin tässä vuosi-pari sitten lanseerattu Bråkig-mallisto, joka oli ihan sairaan hieno mutta erittäin vaikeasti saavutettava ja löydettävä (näköjään vieläkin vähän risoo se myymälässä eksyily, tuotteiden ja hintojen metsästäminen).

IKEA kuvasto 2016 on nyt sähköisenä luettavissa, ja ensi viikolla jaetaan koteihin. Sanoisin, että nyt on tosi paljon kivoja ja monikäyttöisiä juttuja tulossa keittiösäilykseen – sellaisia että sopivat myös esim. puutarhanlaittoon ja pihasisustamiseen. Viikonloppuna istun alas, otan tussin ja kuvaston käteen.

ikea_kuvastolanseeraus_gotthardtIKEA_kuvastolanseeraus_2Sinnerlig_kaadinikea_kattausIKEA_Sinnerlig

Visiting the IKEA catalogue 2016 launch yesterday in Kaapelitehdas Helsinki. Very interesting kitchen (and garden) organizing products coming up!

Pictures: IKEA

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply retromoderni 14.08.2015 at 8:22 pm

    Oli kyllä todella upea ilta ja ihania uutuuksia tulossa!

  • Leave a Reply