Suppausta Töölönlahdella / Supping in Helsinki

16.08.2015

Kun muutama vuosi sitten näin ensimmäisen kerran suppaajia lipuvan laiturimme ohi mökkijärvellä, mietin ensin että merihädässäkö siellä ollaan, kiikkerillä laudoilla keikutaan. Kuuntelin hetken, ja saksankielinen iloinen puheensorina kimmeltävältä järvenselältä kertoi että tässä onkin nyt jotain kivaa tekeillä.

Kun kaveri pyysi tällä viikolla suppaamaan Töölönlahdelle, ilmoittauduin heti mukaan. Vuokrasimme 1,5 tunniksi laudat Linnunlaulun puolella sijaitsevasta paikasta (Sup Finland) ja pienen opastuksen jälkeen hyppäsimme laudoille. Jännitti, siis lähinnä se putoaminen veteen, ja hieman tutisevin polvin siinä kaislikossa nousin laidalle seisomaan. Hommaan pääsi nopsasti kiinni ja Töölönlahden ja Tokoinrannan maisemia oli ihan katsella uudesta perspektiivistä.

suppaus_toolonlahdella suppaus1_kahvilatyyni

Seuraavana päivänä aurinko paistoi täydeltä taivaalta ja pitkä palaveri aamusta peruttu – heti vaan uudestaan suppailemaan. Tällä kertaa kokeilin Oopperatalon puolella olevaa Kahvila Tyynen rannan vuokrapaikkaa (Hakuna Matata Sup rental). Todella koukuttavaa puuhaa, ja haaveean ostaa kimppaan pari lautaa mökillekin, ovat vaan harmillisen kalliita (myyntitarjouksia käytetyistä laudoista otetaan vastaan). Tosi kivaa urheilua, jos ei vallan laudalla pötköttelyyn mielly. Seuraavana päivänä tuntui ainakin yläkropan lihaksissa, vaikkei mitenkään täysillä tullut melottua.

Pahoittelut kun ei laudasta tai melasta tän tarkempia kuvia ole. Oli vain kännykän kamera mukana, ja sekin suurimman osan ajasta poissa kädestä.

suppaus6 suppaus7

Linnunlaulun puolelta oli ihanat näkymät alas lahdelle, ja Taidekahvilan terassille oli kiva istahtaa kahvikupposelle pienen sporttailun jälkeen.

suppaus_taidekahvilaPerfect combination of sports, enjoying sun and the landscape.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply