Yllärikukat portahilla / Some surprise flowers

19.08.2015

krysanteemit kukat_ruukuissa monivarinen_krysanteemi muratti_portaillaPari päivää kotonamme kuvannut tv-porukka oli mitä herttaisin, ja tullessani iltamyöhällä kotiin, odotti kotiportailla mukava kukkayllätys. Osa kuvauksissa käytetyistä kukkasista sai jäädä etupihaa (ja meitä) piristämään. Rönsyävä murattikin näyttää oikein kivalta (olen sitä systemaattisesti vältellyt, kun lapsena näin tv-ohjelman, jossa mukin kuviona ollut muratti öisin kasvoi ja popsi ihmisiä hävöksiin), ja annankin sille mahdollisuuden jatkossakin.

Sinkkiämpärissä kasvava peruna pääsi myös kukkasten kaveriksi. Vielä en ole tohtinut perunasadon tilannetta tutkia, myöhäiskesän lajike kun oli kyseessä.

Jaa mistäkö tv-ohjelmasta on kyse? Marraskuussa on lupa paljastaa, kerron sitten lisää.

P.S. Tiedoksenne – torstaina 20.8. aamupäivällä on Divaaniblogeissa pientä teknistä päivitystä, ja kommentit eivät välttämättä tuona aikana tallennu.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply