Rapujuhlia ja huvilatunnelmaa / Autumn party

01.09.2015

Monasti tässä omassa freelancerin työssä onnistuu yhdistämään työn ja huvin, ja tällä kertaa muutamaan syksyisellä ilta-auringolla kuorrutettuun tuntiin mahtui niin rapuja, vanhoja ja uusia ystäviä, sisustusinspiraation tankkausta, veneilyä Helsingin edustan saaristossa, laulua ja kilistelyä. Eli hyvin maksimaalinen määrä hyviä asioita.

Pääsin tutustumaan Finlaysonin Rapurallaa-tuotteisiin varsin autenttisessa ympäristössä. Villa Zilliacus on 100-vuotias jugend-huvila, jonka olemassaolo valkeni minulle tänä kauniina iltana. Voiko rapujuhlille olla tämän kauniimpaa ympäristöä? Raputekstiilit jatkavat Finlayson Plus -sarjaa, eli tekstiilin kuvioon on piilotettu digitaalista dataa – tässä tapauksessa rapulauluja! Loistava ajatus meille ujoille suomalaisille, joilta laulu ei irtoa ihan tuosta noin vain, eikä niitä sanojakaan oikein osaa. Ja voi hesus että oli noloa kun en uskaltanut koskea rapuun (kiitosterveiset avuliaalle vierustoverilleni), mutta olipa herkullista. Tosin lapsena pelkäsin myös käpyjä, joten edistys siihen nähden on ollut huimaa.

Voitte arvata että täältä ei ollut kiire kotiin… meidät piti melkein väkipakolla tuupata veneeseen, kun olisi ollut niin kiva vaan jäädä… asumaan.

rapukattausrapurallaa_finlaysonrapujuhlat_finlaysonhirsiseinasikarihuonevilla_zilliacus_makkarivilla_zilliacus_suvisaaristovilla_zilliacusauringonlaskujugendtaloauringonlasku_suvisaaristo

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply