Jugend-huvilan musta pihamökki / Gardener’s house

02.09.2015

puutarhurin_talo puutarhurin_mokki maisemaikkunapuutarhurin_talo_villa_zilliacusvilla_zilliacus_auringonlaskuTämä mitä suloisin musta pieni hirsimökki, puutarhurinmökki, löytyy Villa Zilliacuksen pihamaisemista Pienessä Lehtisaaressa. Kirjoitin paikasta edellisessä rapujuhlapostauksessa, mutta halusin esitellä näyttää tämän pienen pihapiirin aarteen. Kattokaa ny mikä söpö musta mökki, ja tuo sisustus! Eihän täällä siis ketään asu, vaan tämäkin mökki on osa isoa huvilakokonaisuutta, jonka Bob Helsinki (nyk. Bob the Robot) osti aikoinaan Nokialta. Nykyisin tämä on vuokrattavissa erialisiin tilaisuuksiin. Mietin vaan, että miksei mun firma omista tällaisia tiluksia, ni!

This cute little cottage is a part of the Zilliacus Villa in Pieni Lehtisaari island. Owned by Bob the Robot and rented for different occasions. I so see myself sipping some morning latte and looking out the landscape window. Need a cottage.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply retromoderni 02.09.2015 at 4:18 pm

    Ihana! Matto ihana, luonto, ah kaikki!

  • Leave a Reply