Tomaatti-innostus tarttui / Tomatoes, please

21.09.2015

tomaatit_lores

Äidillähän on mökillä upea kasvihuone, jonka satoa käyn aina siellä käydessä ihailemassa (ja jos osun oikeaan aikaan, niin myös maistelemassa). Tähän asti olen ihmetellyt tomaatteihin hurahtamista, kun itse tykkään kasvattaa yrttejä, mutta nämä muhkeat pallerot nähdessäni viikko sitten kieltämättä innostuis tarttui, pahasti. Ihan hirveä kasvihuonekuume!

My mom has this great green house in their cottage, and she likes to grow tomatoes – lots of tomatoes. So far I’ve not completely understood why they are so interesting, until the last time I visited there, saw this and tasted some. Definitely needing an own green house!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply piia 22.09.2015 at 10:21 am

    Oi mikä määrä tomaatteja! Itse olen kasvatellut kesän muutamaa tomaatintaimea ihan taivasalla. Raakileita löytyy, mutta ei ne taida kypsäksi enää tänä vuonna ennättää, onneksi vihreistä tomaateistakin voi tehdä jotain herkkua ja ensi vuonna kelpaisi se kasvihuone kyllä meikäläisellekin…

  • Leave a Reply