Iltapalagrillaukset / Evening barbeque

20.10.2015

rintamamiestalon_terassi terassin iltavalaistus terassi_illalla hiillos minikurpitsat puutarhan_valosarjaVielä täytyy ottaa syksystä ja kohtuullisen lämpöisistä illoista kaikki irti. Uusi ovi takapihalle helpottaa myös ex tempore -grillauksia huomattavasti, ja tässä ilta jos toinenkin on savolainen iltapala-aikaan paimentanut perheen pihalle, laittanut valaistuksen päälle ja grillin kuumaksi – ihan tavallisena ja tylsänä arki-iltana. Lapset on olleet ihan innoissaan kun puurolautasen tai leipien sijaan käteen törkätäänkin herkullinen hodari terassin portaalla. Rutiinien rikkominen on ihanaa. Ja lapsille ulkona pimeässä syöminen on aina pikkuinen seikkailu.

When the evenings are still warm enough to sit outside (ok, with Uggs and a winter jacket), Aavee has taken the whole family out on the backyard and barbequed something small and easy (hot dogs or hamburgers). Feels great doing on just an ordinary day, and putting a little effort to make the kids happy. It’s always a little adventure to eat outside – when it’s dark already.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Helmi 20.10.2015 at 12:51 pm

  Hei, kiitos kivasta blogista, tykkään!
  Olisin kysynyt, että mistä tilasitten terassin liukuoven? Meillä samankaltainen projekti mökillä edessä ensi keväänä ja valitsemanne liukuovet voisivat sopia hyvin meillekin… ”Liukuuko” ihan ongelmitta?

  Terv. Helmi

  • Reply Maire / Kettukarkki 20.10.2015 at 2:56 pm

   Moikka Helmi! Ovi on suomalainen Profin, on tosi jämäkkä ja tiivis. Karmi on tosi paksu ja mekanismi toimii hyvin. Tähän oli pakko valita tuollainen kaikki mahdolliset rakennusmääräykset täyttävä ovi. Voi olla että mökkiprojektissa selviäisi kevyemmälläkin vaihtoehdolla, ehkä!

 • Reply Karin // Tunne tilat 20.10.2015 at 8:00 pm

  Ihan huippu tuo ovi. Kyllä kannatti rempata! Vähän kateeksi käy. Ei nimittäin tulis itsellä mieleenkään lähteä roudailemaan lapsille iltapalaa pihalle ;)

  • Reply Maire / Kettukarkki 22.10.2015 at 9:53 am

   No ei kyllä kieltämättä olis meillekään tullut mieleen ennen tota ovea ja terdeä… hirvittäis ajatuskin pimeessä pihassa kökkimisestä :D

 • Reply Joanna 21.10.2015 at 6:13 pm

  Oot niin oikeassa tossa rutiinien rikkomisessa. Nostin yksi ilta siivouspuuhien yhteydessä tytön patjan lattialla ja siihen se jäi. Voi mitä onnea kun sai nukkua lattialla. Ja vielä kaksi yötä putkeen :) Toi teidän terassi on kyllä ihan huippu, I like!

  • Reply Maire / Kettukarkki 22.10.2015 at 9:55 am

   Joo just tuollaisesta lapset nauttii! Ja pitäis muistaa ehdotella niille kaikkea pientä kivaa. Meillä kanssa oli suuri ilo siitä kun pikkusisko sai tulla isosiskon huoneen lattialle yöksi nukkumaan.

   Kiva kuulla että tykkäät terassista! :)

  Leave a Reply