Kirpputoreja Berliinissä

07.11.2015

Jo vain, Berliinin kirppisscene tuntuu tosiaankin erilaiselta kuin muissa Saksan isoissa kaupungeissa (joissa kirppiksiä saa metsästää kissojen ja koirien kanssa, ja nekin vähät paikat ovat sellaisia kulahtaneita hyväntekeväisyyskirppiksiä). Olin parin päivän reissulla Berliinissä – josta riittää kerrottavaa vielä paljon – ja ensimmäiseksi tämä kirppis-postaus, koska tekemäni löydöt kuumottelevat tässä tälläkin hetkellä eniten. Tämän karkkipaikan osoite, ja pari muuta, löytyy postauksen lopusta.

apteekkipulloja_kirpputorilla-Berliinikitchen-stuff-berlin-fleamarketkirpputori_berliinissavoikirnuapteekkipullot_kirppiksellakirppis keittiovalineita_kirppiksella berlin_fleamarket berlin_foodtruck hopeat_kirpputorilla

Tämä kuvien kirppis oli Tiergartenin katukirppis, jossa vetelehdimme ja vähän hytisimme aikaisin aamulla. Tein pari löytöä reppuun sopivaan koloon, ja tasan sen verran mitä reissuväsyneet kädet jaksoivat kotiin kantaa. Mutta kivoja juttuja – näytän myöhemmin! Myyjät kasasivat täällä pöytänsä sunnuntai-aamuksi klo 10, ja selvästi tinkaaminen vähän kuului asiaan. Tunnelma oli tosi iloinen, ja osa myyjistä lämmitteli vähän tanssahtelemalla. Paikalle pääsee S-bahnilla, pysäkki Tiergarten. Treptower parkStrasse la-su 10-17.

Mauerpark ulkoilmakirppis: su klo 1-17. Wolliner Strasse.

Arena-kirpputori, vanhassa teollisuusallissa. La-su 10-16. Eichenstrasse 5.

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Piia 07.11.2015 at 7:11 pm

    Kiitos kirppisseurasta ja asiantuntevasta avusta! Löydöistä riittää tosiaankin vielä kerrottavaa… Miten mua jäikin kaivelemaan nuo isot mitkälie-juuttinaru-rullat, kun olin minäkin ottanut niistä kuvan… Miksi en ostanut…?!

  • Leave a Reply