Apteekkipurkki Berliinistä / Pharmacy jar

12.11.2015

lasipurkit_apteekkipurkki saksalainen_apteekkipurkkikarhulan_lasipurkkiViime postauksessa (Kirpputoreja Berliinissä) näytin berliiniläisen katukirppiksen aarteita notkuvia pöytiä, ja lupasin esitellä omat löytöni. Apteekkipurkki poikineen kiinnosti kovasti, ja ostin niitä sitten yhden – enempää en jaksanut kantaa mukanani (ehkä saattaa semisti harmittaa nyt jälkikäteen). Hinta oli ok, ja purkkia ajattelin käyttää ihan keksipurkkina tai sitten vien sen tuonne kellarikauppaan myymälärekvisiitaksi. Ihan hirveän nätti, tekstikin käsinmaalattu! Sopii kivasti yhteen muiden vanhojen purnukoiden kanssa, kuten tämän Karhulan keittiötölkki, jonka ostin jauhopurkiksi taannoin myöskin kirppikseltä.

Tulipas tässä mieleen, että joskus voisi tehdä ihan sellaisen oman retken Berliiniin ja kierrellä pelkästään kirpputoreja – heitänkin samoin tein tällaisen ehdotuksen Marialle (joka muuten kirjoitti juuri aivan ihanan jutun Kettukarkki SHOPista). Tai en tiedä pystyykö sitä Mariaa Berliiniin viemään – joutuisin jollain paareilla raahaamaan kun se pyörtyilisi ja hyperventiloisi niin paljon näillä kirppiksillä…

I found this pharmacy jar from a flea market in Berlin. Wish I would have had more space in my luggage – I would have grabbed some more with me. Really beaufitul – and the text is handpainted!

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply Maria 12.11.2015 at 11:31 am

    Siis sen lisäksi että pyörtyilisin ja hyperventiloisin koko ajan joutuisimme matkustamaan tuonne rekalla, että saisin ostella itseni tainnoksiin! :D

  • Reply Johanna 12.11.2015 at 1:27 pm

    Jestas, mikä kaunokainen!

  • Leave a Reply