Sinisiä sisustusideoita NCC:n Selmaan

13.11.2015

Kaupallinen yhteistyö: NCC
selma_maisema_2 selma_maisema

Tässä postauksessa keskityn varsinaiseen sisustamiseen, ja kohteena on tämä aiemmin valitsemani suurikokoinen perheasunto Helsingin Laajasalosta, meren ääreltä. Asunto-osakeyhtiö Helsingin Selma on vasta rakenteilla, ja myyntitohinat parhaillaan menossa. Tykkään näissä asunnoissa nimenomaan siitä, että ne on tehty muunneltaviksi joko rakennusvaiheessa ja myöhemminkin. Kokosin tähän alle pohjakuvat tästä isokokoisesta 95,5 neliön asunnosta, jonka pystyy muuntamaan hulppeaksi pariskunnan asunnoksi tai 4-makkariseksi perheasunnoksi (Lue myös: Muuntautuva koti). Itse olen aika nopeasti kyllästyvää sorttia, ja se että asunnossa on näin monta mahdollisuutta jo etukäteen valmiiksi piirrettynä, on jotenkin helpottavaa.
ncc_3_pohjaa_selma ncc_sininen_sisustus

Meren läheisyys inspiroi sisustusta ja vie ajatukset kevyeen, ja ajattomaan siniseen. Lattiamateriaaliksi valitsisin vaalean tammiparketin, seinät pitäisin hyvin vaaleina ja värittäisin kodin kalusteilla ja tekstiileillä.

&Traditionin Cloud-sohvat sinisenä ja vaaleanharmaana, Finnishdesignshop / Koppa Storage box, Verso / Maine-muki, Habitat / Maine-lautanen, Habitat / Siro+ tuoli, Woodnotes / Maljakko, Samuji Koti.
selma_sisustuskuva0Ylhäällä renderoitu kuva 95-neliöisen asunnon keittiöstä.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply