Valoa kaamokseen / Light to the darkness

24.11.2015

kirkasvalolamppu_candeoTästä piti tulla ensin suunnittelemani kattava kirkasvalolamppuja esittelevä postaus, mutta sorry en pysty, ne on kaikki muotoilultaan niin ….öh, kökön näköisiä. Meillä on ollut kirkasvalolamppu mielessä jo vuosikaudet, mutta tästä samasta syystä ei ole pystynyt valitsemaan niistä mitään. Katriina Nuutisen suunnittelema Innoluxin Candeo* pisti pakan uusiksi – kirkasvalolaite voikin siis myös olla ympäri vuoden toimiva valaisin, eikä pelkästään kaamos-ajan ilahduttaja, viemättä tilaa pöydältä (ja aiheuttamatta esteettistä shokkitilaa). Valaisimessa on pieni katkaisija, josta saa päälle kirkasvalo-moden, muuten se toimii ihan tavallisena kattovalaisimena. Testattu on, ja toimii hyvin. Hinta on sopiva, ja valaisimia on kolmea eri väriä.

Toinen kirkasvalolaite, jonka haluaisin tuoda esiin, on Ville Kokkosen Artekille suunnittelema White-kirkasvalolaitesarja. Tässä miinuksena korkea hinta, plussana himmenninmahdollisuus. Todella, todella kaunis valaisin. Ainakin jos minun silmilläni katsoo ja laatikoista tykkää.

Artek_VilleKokkonen_white*Bloggaaja saanut tuotteen ilmaiseksi

Alimmainen kuva: Finnishdesignshop.fi

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply