Kylässä Lundialla shopin kanssa, siellä nähdään!

04.12.2015

Ei ole tekemisen puutetta ei. Olen ehtinyt ihan hirveän vähän raportoimaankaan tästä aiheesta, mutta Kettukarkki SHOPista on kasvanut niin iso juttu että se pitää aika tiukasti otteessaan ja muulle ei tunnu millään olevan aikaa. Ja mikäs siinä – onhan tämä ihan mielettömän kivaa. Kuis nyt tällain pienestä ideanpoikasesta kasvoikin tällainen juttu!

Shoppi etsi pop-up-paikkaa joulukuuksi Käpylän tienoilta, ja ihanat Lundialaiset pyysivät shoppia kylään Mäkelänkadun myymälään. Siellä me kimpassa ollaan nyt pari päivää oltu ja voi että miten rentoa ja mukavaa porukkaa, tosi ihana ja innostunut ilmapiiri olla mukana! Tässä vähän kuvia pienistä avajaispartyistä (kiitos mukana olleille, teitte illasta kivan ja rennon – oli ihana tutustua!). Yritän olla itse paikalla niin paljon kuin mahdollista, ja jos en itse ole kaupantätinä paikalla, Lundian henkilökunta auttaa.

kettukarkkishop_lundia1 tiikerikakku
Pop-upissa on nyt vähän enemmän tuotteita tunisialais-ruotsalaiselta House of Rymiltä, kuten mm. nämä sementtilaatat, joita on heti lähtenyt sellaisten kivoista jutuista innostuvien sisustajien matkaan (itsekin keksin näille vaikka mitä käyttötarkoituksia). House of Rymillä on kyllä suunnittelu kohdallaan – todella taitavaa porukkaa brändin takana. Osmian tuoksukynttilät on myös sellaisia että täysin tuoksukynttilöistä innostumatonkin hlö (ilmoittaudun joukkoon) on ihastunut näihin tuoksuihin. Näissä vaan on sitä jotain.
kettukarkkishop_osmian_tuoksukynttila vanerikuusi
Vaikka Lundian kalusteet on tuttuja omasta lapsuudenkodista, tajusin vasta nyt tuotteita järjestäessä miten hyvin ne sopivat myymäläkäyttöön – syvyys on juuri sopiva ja hyllyjen siirreltävyys ehdoton plussa. Ihastuin erityisesti myymälässä esillä olleeseen täysmustaan kokonaisuuteen, josta joutunen hieromaan vähän kauppoja. Tarvetta tulee hyllyille olemaan.
kettukarkkishop_lundia2 terrible_twins_kettukarkkishop lillabruket_kettukarkkishop kettukarkkishop_lillabruket houseofrym_kettukarkkishop_lundia

Kokonaan uutta pop-upissa on Verso Designin puukopat. Nämä tehdään Suomessa, suunnitellaan Suomessa, ja yritys joka niitä tekee on ihan hirveän mukava perheyritys. Versoja olen halunnut kauppaan jo pitkään, ja tästä Lundian shopista oli hyvä aloittaa. Oma ehdoton feivöritti on päreistä tehty pyöränkori (näkyy joissakin kuvissa ylähyllyillä) ja sitten tuo Koppa Tool Box, joka on auttanut oman toimiston järkkäilyissä jo parisen vuotta. Ihan huippu tuote.

kettukarkkishop_lundia5_lores kettukarkkishop_lundia3kantisparty_kottby lundia_avajaisbileet leyda_punaviiniLundian myymälä ja Kettukarkki SHOPin pop-up on auki ma-pe klo 10 – 18 ja lauantaina klo 10 – 16. Huomenna lauantaina olen itse paikalla koko päivän, tervetuloa siis! (Tai siis yritän tulla niin nopsaa kun pääsen, pieniä lapsenhoitojärkkäilyjä aamutuimaan).

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply marja 05.12.2015 at 8:42 am

  Näyttää ja kuulostaa tosi kivalta! Ja kuinka hyvin nuo KettukarkkiSHOPin tuotteet sopivatkaan tuonne Lundian hyllyille! Olisipa kiva poiketa jos asuisi siellä kulmilla :)

  ps. onko sulla tuota Terrible Twinsin tuoksukynttilää nro 8? Siitä olen pitkään haaveillut kun ystäväni luona sitä joskus nuuhkin :)

 • Reply piia/pilkkeitä 05.12.2015 at 2:40 pm

  Ihana shop-in-shop! <3 Jos asuisin lähempänä, niin tulisi heti ostelemaan, niin kuin näemmä muutama ihana tuttukin kuvan mukaan on tehnyt! ;)

  • Reply Maire / Kettukarkki 05.12.2015 at 7:16 pm

   Kiitos paljon Piia – ihana kuulla! Veikkaanpa että ehdit vielä tulevaisuudessa käymään – mulla on sellainen kutina ettei tää jää viimeiseksi shopin rakentamiseksi. ;)

 • Reply venla 13.12.2015 at 11:48 am

  ai kun näyttää kivalta. Selailin just Kettukarkki Shopin-nettisivuja ja joululahjatoivelista senkun pitenee. Tahtoisin sieltä vähän jokaisesta kategoriasta. Aivan upea tuotevalikoima!

  • Reply Maire / Kettukarkki 15.12.2015 at 4:18 pm

   Moi Venla – tosi kiva kuulla, että tykkäät valikoimasta! :)
   Täällä kova tohina päällä joulutilausten pakkaamisessa, vielä 2 pvää aikaa!

  Leave a Reply