Täydelliset lifesaver hätäostosmeikit

15.12.2015

lumene_loydot

Tarvittiin yksi autoreissu Helsingistä Kuopioon, yhdet hautajaiset ja yhden Diorin meikkivoiteenjämän ei-tuu-mittään-pumppaaminen eli totaalinen loppuminen kriittisillä minuuteilla, että sain nämä meikkiostokset vihdoin tehtyä. Hotellista aamulla juoksin (no okei, kävelin ja katselin samalla ihania Kuopion keskustan vanhoja taloja) rännikatuja ja torin halki Sokkarille, koska arvelin siellä päivystävän meikkikonsultin. Ainakin Lumenen osastolla oli sellainen ystävällinen henkilö aina paikalla …kun asuin siellä …15 vuotta sitten. Koska nyt tarvittiin markettimerkkeihin apua.

Posket pakkasesta (ja meikittömyydestä) punoittaen liihotin Lumenen osaston lähelle, ja kas, konsulentti saapui juuri töihin! Selitin hädän, ja sain häneltä suosituksen tästä uudesta meikkivoiteesta, josta korviini on kantautunut kehuja muualtakin. Nyt on testattu, ja ihan järjettömän hyvä! Maksoi jotain 14-20 euron välillä (en ehtinyt juurikaan hintoja kysellä) ja todella hyvä hinta/laatu-suhde. Kiitos Kuopion Sokkarin kemppariostasto – et oo pettänyt koskaan!

Valitsin meikkivoiteesta sävyn 1 (kultahiekka), joka on nollan jälkeen toisiksi vaalein. Kokemukseni mukaan usein omalle aika vaaleahkolle iholle tuo toisiksi vaalein on sopivin talvisävy. Ehkä kesäksi voisin ostaa tästä tuon kakkosen (oon siis niin fiiliksissä että löytyi hyvä ja edullinen tuote, good bye Diorin meikkivoide). Selitin myös, etten halua liian mattapintaista meikkivoidetta (tietty kuulaus on just hyvä), joten jätin hyllyyn toisen uuden vaihtoehdon, joka olisi ollut mattapintainen, ja vähän ehkä pintakuivaa ihoa kuivattava, kuulemma.

Lumenen ystävällinen ihminen antoi mukaani näytepakkauksia pohjustusvoiteesta, joka sopisi hyvin meikkivoiteen alle. Kuulosti just hyvältä, joten ostin myös sellaista yhden putelin. Siitä tuli mieleen myös silmämeikin pohjustustvoide, joka sekin lähti kassiin. Nämä meikinalusvoiteet todellakin toimivat – ihosta tuli paljon tasaisempi, kuulaampi ja meikkivoide oli tosi helppo levittää. Lopputulos ihan perfekto.

Tässä shoppailulista kaikille kanssasisarille, jotka haluavat selvitä kahdessa minuutissa meikkiostoksista:

Lumene Beauty Base silmämeikin Pohjustusvoide
Lumene Bright Now Blur line & pore minimizer Pohjustusvoide
Lumene Longwear blur Meikkivoide

Täten myös ilmoitan, että blogi jatkuu täst’edes suomenkielisenä, englanti jää pois.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Joanna 15.12.2015 at 1:13 pm

    Hyvä ja kohtuuhintainen meikkivoide onkin ollut hakusessa, kiitos vinkistä! Ton silmämeikin pohjustusvoiteen ostin just häitä varten ja hyvin toimii.

  • Reply Hani 15.12.2015 at 4:10 pm

    Toi meikkivoide on ihan huippu! Täällä kans vakikäyttäjä :)

  • Leave a Reply