Kaunein pyöreä pöytä löytyi

18.12.2015

vanha_pyorea_poytavalkoinen_antiikkipoyta_pyoreajoulukaktukset

Tuli visio pyöreästä, vähän koristeellisestakin 1900-luvun alun pöydästä, jossa olisi paksu kansi. Plussaa olisi, jos vanha pyöreä pöytä olisi maalattu valkoiseksi tai mustaksi, ja maali sopivasti kulunut vuosikymmenten saatossa. Olin valmistautunut pöydänmetsästyksen kestävän jopa kuukausia – sillä hyvää kannattaa odottaa – mutten arvannut sytyttäväni kynttilöitä ja laskevani viinilasillista sen täydellisen pyöreän pöydän päälle vielä tällä samalla viikolla.

Tarkkasilmäiset ystävät ovat näppäriä silloin, kun etsinnässä on jotain tiettyä, uniikkia ja harvoin kohdalle osuvaa. Ei mennyt kuin pari päivää siitä kun ilmoitin speksit tästä pyöreästä, vanhasta pienehköstä pöydästä Facebookissa, kun punaista lippua alkoi pukata Käpylän kierrätysryhmässä myynnissä olevasta ihanuudesta. Jonottelin pöytää muutaman muun nopeamman jäljessä, mutta onnistuin saamaan sen itselleni kuitenkin – tää oli niin mulle tarkoitettu. Mulle tuli tästä niin hyvä mieli – kiitos kaverit!

Tässä se mun työhuoneessa nyt lepää, katsokaa nyt miten nätti. Jotenkin tällä hetkellä sellaiset helposti saatavissa olevat tusinatuotteet eivät jaksa innostaa, vaan tällaiset uniikit, vanhat yksilöt lämmittävät mieltä paljon enemmän. Koska esineiden historia kiinnostaa, oli kiva kuulla myyjältä tämänkin pöydän olevan hänen isoäitinsä vanha. Mummopöydäksi sitä saatetaan meilläkin kutsua.

Mites muilla, onko kaverit onnistuneet bongailemaan teille kivoja juttuja?

Psst, Kaktus on uusi jouluhavu :)

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Pinja / Pinjacolada 18.12.2015 at 1:29 pm

  Oijoi, se löytyikin nopeasti, mahtavaa! Todella kaunis yksilö!

 • Reply piia/pilkkeitä 18.12.2015 at 1:44 pm

  No löytyipä nopeasti! Ja miten kaunis! <3

 • Reply Johanna 18.12.2015 at 2:02 pm

  Tosi kaunis!

 • Reply tiinakaisa 18.12.2015 at 4:48 pm

  On kyllä namu!

 • Reply Lotta 18.12.2015 at 10:08 pm

  Kyllä on kaunis!! Mahtava löytö:)

  • Reply Maire / Kettukarkki 19.12.2015 at 8:18 pm

   Kiitos Lotta! Tää on kyllä just niitä löytötapauksia, joista tulee pitkäksi aikaa hyvä mieli.

  Leave a Reply