Kivaa muutosta tapahtumassa

29.12.2015

keltainen_talo_sisapiha

Yksi onnenpotku sai heti perhoset vatsanpohjalle, ja pään sisällä alati poukkoilevat haaveet ja sadat suunnitelmat saivat suunnan tässä yksi kaunis päivä joulukuun alussa – ja nämä suunnitelmat liittyvät omaan työhön. Kuten jo kerroin, me toistaiseksi kuopattiin landellemuuttoajatukset, mikä helpotti ajatusten virittämistä vähän uudelle taajuudelle. Piti selvästi ajatella olevansa kaukana, jotta näkee lähelle.

Heti vuoden alussa tapahtuu jotain kutkuttavan isoa, tällaisessa ympäristössä. Heti kun tämä prosessi alkaa, blogissa ilman muuta mehustellaan aihetta vielä paljon.

Ennen kuin palaan uudestaan blogissa tähän keltaisen talon aiheeseen, luvassa on nyt joululoman aikana muisteloita tämän vuoden remonteista, ja joitain ennennäkemättömiä behind the scenes -otoksia. Tein meidän ensimmäisestäkin vuodesta remppakoosteen, ja saman tyylistä on tulossa jälleen.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply