Oma sisustusliike tulossa!

05.01.2016

Nyt pukkais vähän eri tyyppistä sisustusprojektia! Uutisia, uutisia, sain juuri avaimet liiketilaan, josta muotoutuis tammikuun aikana viihtyisä, ihana, tuoksuva ja tunnelmallinen sisustusliike (ja työhuone)). Tämä liiketila tuli eteeni yllättäen, ja intuitio kuiskasi korvaani, että nyt kannattaa toimia. Oma sisustusliike – nettikaupan lisäksi – ei ollut suunnitelmissa oikein ollenkaan, mutta tästä vaan tuli niin vahva tunne. Sellainen tähtisädetikku syttyi päässä, ei niinkään hehkulamppu.

Ja koska tämä visiosta toteutukseen kävi vähän nopeasti, en osaa arvioida vielä ihan tarkkaa avajaispäivää. Pitää saada atk:t pelittään, kalusteet suunniteltua, tavarat paikoilleen, kahvinkeitin viriteltyä ja nettikaupan lähettämö toimimaan.

Faktahan on todellakin se, että on tosi kivaa tulla töihin taas ”ihmisten ilmoille”, edellisestä omasta toimistosta kun on aikaa jo muutama vuosi. Luovuin siitä silloin, kun meidän pikkuinen syntyi ja tämä kotona työskentely (kun tilaa siihen on) on ollut tähän asti oikein mukavaa. Mutta kaipaan ihmisiä! Ja kahviloita! Ja lounaalle piipahtamista!

Jaa että missäkö tämä tuleva Helsingin ihanin sisustusliike sijaitsee? Käpylässä! Koska sinne on ollut ikävä, Käpylä asuu mussa niin vahvasti. Sijainti on ykkösen ratikan päättärin hollilla, Lippakiskasta näköetäisyys. Tarkemman osoitteen ilmoitan pian (täytyy päättää se ensin kolmesta virallisesta eri katuosoitteesta). Ja hei sitten aiheesta aukioloajat – auttakaa ihmiset, miten te haluaisitte että pitäisin kauppaani auki? Jos maksimipäivät olisi 3-4 pvää viikossa. Mihin kellonaikaan tulisitte mieluiten?

Oisko sen nimi Kettukarkki SHOP Käpylä? Vai mikä? Ne kyltitkin vielä pitäis…

Kannattaa seurata sisustusprojektia, kaupan uutisia ja sähläämistä shopin instagramista @kettukarkkishop ja varmasti myös täällä tapahtuu (mm. yks kuva kaupasta sisältä jo näkyvissä): @kettukarkki_maire

ikkunassa_shop_lrikkunassa_lrulkoa_shop_lr

You Might Also Like

24 Comments

 • Reply Himatuikku 05.01.2016 at 1:26 pm

  Voi kuinka kivaa! Lämpimät onnittelut ja rutkasti onnea matkaan uuden liiketilan kanssa. Tulen varmasti käymään heti kaupan avattuasi.
  Toivomus aukioloista – ainakin yhtenäarki-iltana pitkään auki. Ja Kettukarkki SHOP on oikein hyvä ja valmiiksi profiloitunut nimi ainakin blogisi lukijoille.

  • Reply Maire / Kettukarkki 05.01.2016 at 10:53 pm

   Mahtavaa – kiva kun tulet, tervetuloa! Tuo yksi pitkä aukioloilta on varmaan hyvä idea. Perjantai ei ainakaan, mutta joko ke tai to varmaankin.

 • Reply Paula 05.01.2016 at 1:44 pm

  Onnea Maire! WAU! Tulen shoppaamaan :). Aukioloajoista, että lauantaina päivällä olisi ainakin hyvä aika, esim. 10-14.

  • Reply Maire / Kettukarkki 05.01.2016 at 11:04 pm

   Kiitos paljon Paula! :)
   Varmaankin tuo lauantai otetaan vakavasti harkintaan, se tuntuu olevan monen toive.

   Kaupassa nähdään – tervetuloa!

 • Reply Johanna 05.01.2016 at 1:47 pm

  Jeeee!!!

 • Reply Outi 05.01.2016 at 2:02 pm

  Onneksi olkoon! Sanoit joskus meidän yhteisestä tutusta, että se on sellainen ihana bisnesnainen, että jos se saa idean, se panee tuulemaan ja toteuttaa sen. Itse olet! Juuri sellainen ihana bisnesnainen! <3

 • Reply Laura 05.01.2016 at 2:07 pm

  Mahtavaa ja mahtava sijainti! Itse pääsen shoppailemaan arkisin ainoastaan klo ?16 jälkeen ja minusta pelkät arkipäivät riittää, jos aukiolo painottuu iltaan. Viikonlopun aukioloissa iltapäivät on parempia kuin aamupäivät, eli esim. 11-15 tai 12-16 mieluumin kuin 10-14. Ja ihan kumpi vain päivä la tai su on hyvä :)

  • Reply Maire / Kettukarkki 05.01.2016 at 11:09 pm

   Kiitos Laura! Jep, tuo sijainti on ihan loistava. Tosi hyviä vinkkejä ja ajatuksia sulla – kiitos niistä!

 • Reply retromoderni 05.01.2016 at 4:15 pm

  HIenoa! Myöhäisempi aukiolo varmasti kannattavampaa että työssäkäyvätkin pääsevät paikanpäälle ja avata kannattaa vasta 11-12.

  • Reply Maire / Kettukarkki 06.01.2016 at 6:34 pm

   Varmaan yhtenä päivänä viikossa pidän auki vähän pidempään, ja samaa mieltä tuosta aamupäivästä – myöhäisempi avaaminen on just hyvä.

 • Reply Sirpa Kivilompolo 05.01.2016 at 4:44 pm

  Onnea Maire jo etukäteen kaupallesi! Kahden ja puolen vuoden kokemuksella voin todeta, että kaupan tätinä on kivaa. Tapaa niin ihania asiakkaita ja on palkitsevaa tehdä ihmiset onnelliseksi yksilöllisillä tuotteilla. Meidänkin kauppa syntyi sattumalta ja varsinkin kahvila. Nyt en voisi kuvitellakaan elämää ilman niitä. Jollet ole vielä hankkinut kahvinkeitintä, voin lämpimästi suositella Juran papukonetta. Sillä saa helposti myös erikoiskahvit ja tavallinenkin on superhyvää. Hyvät pavut vaan koneeseen.

  • Reply Maire / Kettukarkki 06.01.2016 at 4:34 pm

   Kiitos paljon Sirpa!
   Kahvinkeitintä ei vielä ole, ja tosiaan ei tänne siis kahvilaa tule, vaan keittelen ihan omaksi ilokseni :). Meillä on kotona Rancilio Silvia, joka keittää kanssa tosi hyvät kahvit. Sähkömylly siihen on erikseen. Tällainen setti olis tosi kiva saada kyllä kaupallekin… Jurasta olen kuullut kehuja kyllä myös.

 • Reply L 05.01.2016 at 5:06 pm

  Tällainen maalaisvierailija ilahtuisi viikonloppuaukiolosta :)

 • Reply Sarp 05.01.2016 at 7:48 pm

  Paljon onnea kaupalle!

 • Reply Kaisa 05.01.2016 at 9:58 pm

  Tervetuloa, ihanan liiketilan nappasit! Täällähän käy jo ihan kuhina kylillä ? Mieluusti poikkean ostoksille hetimiten, kun saat kaupan auki.

  • Reply Maire / Kettukarkki 06.01.2016 at 6:35 pm

   Sanos muuta Kaitsu, liiketila on just hyvä! Niinpä, miks Käpylässä kuhisee heti kun me muutettiin sieltä pois… Hei kaupassa nähdään sit, tervetuloa!

 • Reply Minna 05.01.2016 at 11:00 pm

  Eikö kaupan nimi voisi olla vain Kettukarkki? Ihana liiketila!

  • Reply Maire / Kettukarkki 06.01.2016 at 6:37 pm

   Kettukarkki on pelkästään blogin nimi, ja verkkokauppa on nyt Kettukarkki SHOP. Mietin että miten kivijalkakauppa voisi erottua tuosta nettikaupasta, pitänee pohdiskella tätä, että mitä siihen kylttiin kirjoitetaan.

 • Reply Joanna 08.01.2016 at 4:46 pm

  Ihan loistavaa Maire ja tsemppiä kaupan pystytykseen!

 • Reply sanna 13.01.2016 at 9:56 pm

  Tervetuloa Käpylään! Tulen käymään kaupassasi, kun saat sen auki.
  Minäkin toivoisin arkisin mielellään myöhäisempiä aukioloaikoja, jotta ehdin ostoksille työpäivän jälkeen.

 • Leave a Reply